Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
nikotyna to dosc silna trucizna. takie efektowne doswiadczenie - kropla w oko kroliczkowi i kroliczek zasypia na wieki.
nie kombinuj z nikotyna, lepiej nawiaz kontakt z dilerem dobrych kwasow :)
newbe pisze: a po kiego chuja robic wywar z tytoniu do picia:| toz to bedzie smakowalo gorzej niz gowno.
masz zamiar to pic zamiast palenia fajek ? zycze powodzenia ...
zjadłem raz 1/3 peta jak byłem zajebany i mimo że ogarniała mnie już zmuła to przetruchtałem 1,5 kilometra w 6-7 minut :] pobudza, ale na krótko. no i da się po tym spać ;D
A skąd wiesz jak smakuje gówno ?? Próbowałeś ]
wystarczy że wypilem wywar z 30 g tataraku, a jak mawiają "wywar z gówna mu nie dorówna" smiem twierdzic ze bedzie smakowalo gorzej niz gowno :D (czyt. rownie zle co tararak)
edit: Kwidron - ten powyginany koleś z awataru to Ty ?:d
newbe pisze: edit: Kwidron - ten powyginany koleś z awataru to Ty ?:d
A tak wogóle, kutva, to po chuj usuwać te posty, niektóre całkiem fajne były :)
Kwidron pisze:Tak, ten z awataru to ja, a ten obok to Ty :Dnewbe pisze: edit: Kwidron - ten powyginany koleś z awataru to Ty ?:d
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.