uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 44 / / 0
low ryder, speed o matic auto, + speed auto to moje pewniaki
Uwaga! Użytkownik HappyDay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 263 / 10 / 0
Co pachnie na prawdę słabo na flo? Chodzi mi tylko o wasze doświadczenia.
  • 58 / / 0
nie spotkałem się z taką roślina, wszystkie jebią że w pizdu, oczywioście jeśli mają zapewnione godne warunki do rozwoju, próbowałem róznych zagłuszaczy zapahowych smród zioła zawsze można było wyczuć i nawet mało obaczajony człek czuje ten dziwny odór, moim skromnym zdanie to tylko filtr węglowy, do małego boksa można wykonać samemu, w necie są poradniki
Uwaga! Użytkownik vortex3power nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
low ryder automat polecam :)
  • 113 / 50 / 10
Kiedyś automaty były słabsze. Pamiętam kilka lat temu jak z krzaczka mi powychodziło 5g, to nie było tak całkiem źle, przestałem je sadzić. Teraz gdy przeglądam fotorelacje w internecie to aż czasem uwierzyć nie mogę że automaty rosną za kolano, wychodzi z nich całkiem kozacki plon. Co do działania to jednak zawsze ten ruderalisowy gen będzie dominował w odmianach autoflow, ale myślę że warto zawsze kilka tych krzaczków dać do ziemi. :)
Czy ciemno, czy jasno- w dupie zawsze ciasno :gun:
  • 58 / / 0
dobry chodowca potrafi z automata wyciągnąc od 15 do 25 g, moim zdaniem plon zależy od umięjetności rolnika, :-D rzeczywiście w odmianach auto dominują geny indica, dlatego większość rolników rezygnuje z automatów.
Uwaga! Użytkownik vortex3power nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 8 / 0
vortex3power pisze:
dobry chodowca potrafi z automata wyciągnąc od 15 do 25 g, moim zdaniem plon zależy od umięjetności rolnika, :-D rzeczywiście w odmianach auto dominują geny indica, dlatego większość rolników rezygnuje z automatów.
Ta co Ty nie powiesz.... W af są geny ruderalis plus pozostala reszta wpadająca z ojca lub matki hybrydy. Jest multum odmian o roznych genach skrzyzowanych tak aby odziedziczyc ceche autofloweringu. Więc Twoja wypowiedz o przewadze indica w af to bzdura tak samo jak i o wielkosci zbioru. Te male potworki daja o wiele pokaźniejsze zbiory niz piszesz gdy oddasz im serduszko pelne milosci. Automaty są fajne choc slabe.
  • 113 / 50 / 10
No dokładnie mówiłem tu o zbiorach rzędu nawet 50g z jednej rośliny, ale do tego trzeba albo dobrego boxa, albo pięknej lipcowej pogody i zajebistych warunków.
Czy ciemno, czy jasno- w dupie zawsze ciasno :gun:
  • 579 / 31 / 0
outdor, wiadro 25l ziemia uniwersalna + stara żywność na nawóż. Rozkłada sie i daje duzo przydatnych mikroelementow. Do tego dolomit i perlit. Maxi Gom. Z tej metody otrzymalem 117g suszu. Nawozy to podstawa, biohumusa to lalem jak pojebany, w poludnie lałem gazowana wode, zacznie sie flo to malo plantonu i zwiekszac powoli co 2 podlania nawoz. W 2 tyg flo pk13/14 i ripen 1/3 dawki przez 4 dni. Tydzien przed zbiorem 2 dni ripen 100% 1 dzien, 130% drugi dzien a pozniej flash. Mozna gotować miete jak macie dostep na polu i podlewac krzaka.

Mi z 26 maxi gomow wyszlo prawie 2kg. Ale maxi gom jest słaby.
Wole jakis inny automat zasadzic w ilosci 50/60 a klepliwy duzo lepiej i zbior jest wtedy ponad 2 kg. I wszystko outdoor
rchiro the best
  • 35 / / 0
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad twoim; usunięto cytat - tur3k

Z tym biohumusem to raczej przesadzać nie można , szczególnie na automaty , gdzie jak nie dużo ponad normę podlałem to już roślinka zaczęła chorować , jak przestałem lać biohumusa na pewien czas to wróciła do siebie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.