Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy uważasz ,że Kanna działa?
1.TAK
26
67%
2.NIE
7
18%
3.W miksach
6
15%

Liczba głosów: 39

ODPOWIEDZ
  • 89 / 1 / 0
Doszła 2:1, mam w planach ją raczej sniffować - powinno wyjść mocniej i oszczędniej. Ile "na oko" przyjebać na początek ? Większą krechę, aby się załadowało fajnie, a następnie poprawiać ? Czy może jednak średniej wielkości i sprawdzić jak zareaguję (chociaż próbowałem już raz ten ekstrakt z gratisu i było si) ? Wiem, że mix z alko/mj/kompozycjami jest dosyć przyjemny. Co sądzicie o mixie ze spalaczem BBS Phoenix ? Skład :
Spoiler:
Wiadomo, trochę głupie pytanie, ale PEA/Synefryna/Kofa oraz możliwe że coś jeszcze z ekstraktów "jakieś" działanie mają, więc może istnieje sens.
  • 63 / 1 / 0
Efferalgan Codeine mozna sobie chlapnąć? W ulotce napisane jest zeby nie łączyc z MAOI - a kanna to slaby SSRI - czyli wszystko ok czy moge sie spodziewać atrakcji?[/quote]

uuua polecam - 2 pillsy + kanna (najpierw kanna oralnie z wodą, za 10 min 2 pillsy rozpuszczone. Oba produkty działają synergicznie - jest cieplo, przyjemnie i delikatny nieogar. (2 pillsy same tak nie dzialają - sprawdzalem) - POLECAM to połączenie :) faza duzo bardziej wyczuwalna niz po samej kannie.
  • 53 / 1 / 0
Sproszkowana kanna przyjęta na gumie do żucia miło pobudziła. Słabsza stymulacja niż w przypadku mocnej kawy ale za to większe otrzeźwienie, dobre skupienie. Wariant dla tych co szukają lekkiego pobudzenia do działania a nie mocnego speeda.
Silence is better than bullshit
  • 1147 / 227 / 7
Słonowodna pisze:
Słabsza stymulacja niż w przypadku mocnej kawy ale za to większe otrzeźwienie, dobre skupienie. Wariant dla tych co szukają lekkiego pobudzenia do działania a nie mocnego speeda.
Potwierdzam, oral i sniff dobre na nocki z pracą umysłową, i nie ma problemów z zaśnięciem. Jeżeli chodzi o czystość umysłu to w porównaniu z kofeiną niebo a ziemia.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 34 / / 0
Tak samo mam, z zaśnięciem bez problemów jest, lecz co do bardziej energetycznego przebudzenia to sprawa indywidualna, dla mnie jest to poranek bez różnicy :)
  • 155 / 3 / 0
Gdzie można kupić tą kanne 4:1? Zamówiłam z SS ale nie ma żadnego efektu ani po wciągnięciu ani wypiciu. Zamówiłam tam kilka rzeczy i nic na mnie nie działa :(
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 527 / 6 / 0
hmm kupileś 4:1 w SS? Od dawna nie mają w ofercie, może jakaś pomyłka albo dostałeś ostatnie opakowanie? Wiec bo co 1-2 tygodnie pytam się o dostawę tego produktu:) Mają nowe 2:1, zacny sort. Trzyma długo ale delikatnie, nienachalnie:)

Scalono - 909

:-D hehehe
Ale na serio jest dobry, nie za mocny, działanie jest gdzieś obok, fajnie motywuje, nieco energii, działanie dosyć długie po czym schodzi niezauważalnie-jak dla mnie przynajmniej. Generalnie jest dobry, lepszy niż ten ostatni.
  • 82 / 5 / 0
Tak na serio, to dla mnie te ekstrakty z kanny są nawet za dobre i musiałem z nich zrezygnować (ostatni raz korzystałem jakoś pod koniec ubiegłego roku). Bardzo fajnie pobudzała i poprawiała humor, ale nigdy nie mogłem się powstrzymać od dociągania i kończyło się to najczęściej zerwaną nocką i paskudnym samopoczuciem na następny dzień. Co ciekawe kompozycje, w których też jest kanna nie powodują takiego parcia - mogą sobie spokojnie leżeć w szufladzie. Czysty ekstrakt nie jest najwyraźniej dla mnie.
- Jak się pan czuje?
- A dziękuję, doskonale :-)
  • 63 / 1 / 0
Zuza895 pisze:
jakcha pisze:
hmm kupileś 4:1 w SS? Od dawna nie mają w ofercie, może jakaś pomyłka albo dostałeś ostatnie opakowanie? Wiec bo co 1-2 tygodnie pytam się o dostawę tego produktu:) Mają nowe 2:1, zacny sort. Trzyma długo ale delikatnie, nienachalnie:)
Jak odbieracie ten zacny sort z najnowszej dostawy???

działa z opóźnieniem, ale mocniej.. poprzedni startowal po ok 30 min - ten czasami do godziny. no i jakos dziwnie podnosi mi libido :> w poprzednim tego nie bylo.

powtorze - dorzuccie 2 tabsy efferelganu ok 20 min po zazyciu kannny - super przyjemna faza :)
  • 89 / 1 / 0
Ktoś ma jakieś info na temat dostępności 4:1 ? Stosowałem 2:1 w okolicach sylwka, było to kilka węgorzy na imprezie grubo zakrapianej alko, więc nie pamiętam niestety profilu działania substancji samej w sobie. Ekonomicznie 4:1 czy 2:1 wychodzi lepiej ? Działają w odmienny sposób ? Jak ostatnie sorty 2:1 ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.