Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 867 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
A moze mu chodzilo o "receptor" tylko ma pisemna wade wymowy %-D
ChÓj!
  • 38 / / 0
pierdole was chodizlo mi o to na jakie to jest schorzenie tak naprawde
  • 867 / 13 / 0
Na drgawki i na uspokojenie ;) dobre tez na sen i rozluznienie :) ma dzialanie rekreacyjne :)
ChÓj!
  • 38 / / 0
dziekuje bradzo o to mi chodzilo jestem ci wdzieczny lotnik teraz wiem z czyhm do lekarza
  • 867 / 13 / 0
Nie no, nie tak odrazu ze drgawki czy cos. :D
Mow ze:
Czasami sie boisz, sam niewiesz czego, chodzisz podenerwowany rostrzesiony i niemozesz spac :) Pewnie Ci odrazu klonow niedadza ale inne benzo tez spoko ;) bless
ChÓj!
  • 223 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: DrugSter »
Mi np wyszstko wyszo zalalem zaciągnolem przez wacik,, i jakas kurwa pianka sie tam pojawiła?... w pompce.
Nie walic czy huj z nią???
Wszystko jest w porządku, jest centralnie w porządku, centymetr powyżej granicy zdrowego rozsądku.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
DrugSter pisze:
Mi np wyszstko wyszo zalalem zaciągnolem przez wacik,, i jakas kurwa pianka sie tam pojawiła?... w pompce.
Nie walic czy huj z nią???
wal z pianą oi oi oi
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: DoktorZ »
moze niedokonca na temat bo dotyczy podania IM

walnalem dzisiaj 20mg rozkruszone i rozpusczane z tabsow w aqua pro inj. poszło to w 2 x 5ml
igła 0.7 i po pośladach - tutaj uwaga - waliłem różne wynalazki po mięśniach nie raz i pierwszy raz NIE CZUŁEM BÓLU, tylko odrobineczke pod koniec, ale przy 5ml to zrozumiałe - kwestia igły bo dotychczas waliłem wszystko 0.45 / 0.6. Więc zaczynam przekonywać sie do większych igieł do których byłem tak zrażony.

Działanie - skomponowane z clonazepamem PO 10mg estazolamem PO 6mg i 0.2 50% Wódeczki pitej w drinkach przez pół nocy

stan - pełny relaks, nic nie boli, olewka na cały świat niemal taka jak po opiatach. seność na granicy.
taki stan ogromnego wyluzowania, podobne troche do luzu po MJ. Spowolnienie psychomotoryczne i koordynacji znaczne, do pisania musze sie skupić. Z chodzeniem niedobrze - kiwam sie jak boja nadmorska.

ide zapalić papierosa, zobaczymy jak to zmieni efekty [pale bardzo mało, niemal nienałogowo - mówie o tytoniu rzecz jasna]

zmiana efektów nieduża - większy luz,relax i senność taka że ide w kime
Uwaga! Użytkownik DoktorZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Czegos tu nie rozumiem. Jedyne znane mi benzo rozpuszczalne w wodzie to midazolam i klorazepat dipotasowy. Reszta jest rozpuszczalna np. w alkoholach, a klon w ampulce bodajze jest na bezecie. Rozwieje ktos te watpliwosci?

@DoktorZ, jak to rozpuszczales? Normalnie kruszyles, zalewales woda na lyzce przykladowo, mieszales i zaciagales przez filter do strzykawki?
  • 239 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
walił domięśniowo a nie dożylnie.
domięśniowo wali się nawet preparaty oleiste i zawiesiny oczywiscie to wszystko jako forma niektórych leków.
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.