Mow ze:
Czasami sie boisz, sam niewiesz czego, chodzisz podenerwowany rostrzesiony i niemozesz spac :) Pewnie Ci odrazu klonow niedadza ale inne benzo tez spoko ;) bless
Nie walic czy huj z nią???
DrugSter pisze: Mi np wyszstko wyszo zalalem zaciągnolem przez wacik,, i jakas kurwa pianka sie tam pojawiła?... w pompce.
Nie walic czy huj z nią???
walnalem dzisiaj 20mg rozkruszone i rozpusczane z tabsow w aqua pro inj. poszło to w 2 x 5ml
igła 0.7 i po pośladach - tutaj uwaga - waliłem różne wynalazki po mięśniach nie raz i pierwszy raz NIE CZUŁEM BÓLU, tylko odrobineczke pod koniec, ale przy 5ml to zrozumiałe - kwestia igły bo dotychczas waliłem wszystko 0.45 / 0.6. Więc zaczynam przekonywać sie do większych igieł do których byłem tak zrażony.
Działanie - skomponowane z clonazepamem PO 10mg estazolamem PO 6mg i 0.2 50% Wódeczki pitej w drinkach przez pół nocy
stan - pełny relaks, nic nie boli, olewka na cały świat niemal taka jak po opiatach. seność na granicy.
taki stan ogromnego wyluzowania, podobne troche do luzu po MJ. Spowolnienie psychomotoryczne i koordynacji znaczne, do pisania musze sie skupić. Z chodzeniem niedobrze - kiwam sie jak boja nadmorska.
ide zapalić papierosa, zobaczymy jak to zmieni efekty [pale bardzo mało, niemal nienałogowo - mówie o tytoniu rzecz jasna]
zmiana efektów nieduża - większy luz,relax i senność taka że ide w kime
@DoktorZ, jak to rozpuszczales? Normalnie kruszyles, zalewales woda na lyzce przykladowo, mieszales i zaciagales przez filter do strzykawki?
domięśniowo wali się nawet preparaty oleiste i zawiesiny oczywiscie to wszystko jako forma niektórych leków.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.