Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 54 / 1 / 0
Regał z nasionami pojawił się u mnie w Biedro, więc postanowiłem wypróbować, zanim dostawy nasion trafią na dobre do sklepów ogrodniczych. Zaopatrzyłem się w 5 paczek, czyli 10g, z tego co sugeruje opakowanie. Zjadłem przed momentem kilka pestek... dlaczego, kurwa, one pozostawiają tak ohydny ostro-drętwy posmak? %-D Nie przypominam sobie, żeby HB od Legutko było równie ohydne, jadłem je jak orzeszki. Będę musiał się przemóc i opierdolić resztę, trudno. Jeżeli odczuję coś więcej niż skręt kiszek i potrzebę ostrego rzygnięcia to na pewno dam znać. Życzcie mi smacznego. :kotz:
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 1329 / 59 / 0
Issachar pisze:
...
I zjadłeś w końcu te 10g? Jeśli tak, to jak było?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 490 / 3 / 0
@up

przyłączam się do pytania
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 367 / 7 / 0
Zjadł teraz go można szukać w lodówce jest spora szans ze go znajdziesz jak kupisz mielone :D. nie no daj znać bo jak będzie okej to to sobie posieje i będę miał na jesień
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
Użytkownik Isaschar nie zalogował się od ostatniego wpisu. Może lepiej tego nie próbujcie :)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 10 / 1 / 0
Ja własnie testuje jakieś na oko 8 gram, zjedzone niecałe pół godziny temu, dam znać czy żyje i czy warto zawracać sobie tym głowę ;)
Chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady. ;-)
Stanisław Jerzy Lec
  • 10 / 1 / 0
Niestety nasionka przyjęte w formie zmielonej i zalanej wodą nie dały żadnych wyraźnych efektów które można by było uznać za coś więcej niż "wkręcanie sobie fazy" :( Zastanawiam się teraz czy bawić się w jakieś dzikie ekstrakcje z większą ilością czy dać sobie spokój z żarciem jakiś kwiatków z biedry.
Stanisław Jerzy Lec
  • 3 / / 0
Sam dziś kupiłem ów nasionka z biedronki jedna łyżke bez ekstrakcji czyli ok 5g i 0 efektów pytanie jest następujące żreć dalej ok 12g czy dozbierać 20g zrobić ekstrakcje wodną i spr czy działa co jeżeli nie? To wina produktu z biedronki a może na mnie to nie działa ;p?
  • 10 / 1 / 0
Hmm jeśli zjesz te 17g i nic nie poczujesz to znaczy że albo to całkiem lipne albo trzeba zabawić się w ekstrakcje, tyle że w takim wypadku stracisz te 17 gram, więc to zależy czy chcesz bawić w naukowca czy szkoda Ci kasy ;)
Stanisław Jerzy Lec
  • 39 / 1 / 0
modzel pisze:
Sam dziś kupiłem ów nasionka z biedronki jedna łyżke bez ekstrakcji czyli ok 5g i 0 efektów pytanie jest następujące żreć dalej ok 12g czy dozbierać 20g zrobić ekstrakcje wodną i spr czy działa co jeżeli nie? To wina produktu z biedronki a może na mnie to nie działa ;p?
I jak tam, jebło w radar czy nie działa?
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.