Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
Ja jestem gotow na wszytko.... narko to moje życie i z przyjemnością zdechne przez nie
Wszystko co sie da gdzie sie da !!!!!!
Destination Unknown
  • 178 / 8 / 0
po co komu granice skoro kazdy moze je przekraczac :/
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 1 / 0
ja nigdy w kable! - chociaż :/ nigdy nie mów nigdy
Psyc[H]oaktywni
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maczo13 »
Nigdy nie zrobie laski staremu zeby miec na dragi. Chociaz... nigdy nie mow nigdy.
Uwaga! Użytkownik maczo13 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
żadnych depresantów i stymulantów (poza alko ćmikami i herbatą, bo jak zaczęłam to 'brać' :-D to myślałam że środki psychoaktywne się dzielą na narkotyki alkohol i papierosy, a teraz to już za późno żeby przestać :-D ) a jeśli kiedyś spróbuję to to będzie początek końca, bo depresantów to akurat chyba bardzo potrzebuję :-) więc jak zacznę to nie będę w stanie skończyć. ale dobrze jest, nawet nie mam dostępu do mocniejszych rzeczy.
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropsik »
jak byłem w podstawówce powiedziałem sobie: nigdy nie dotknę żadnych narkotyków %-D
jak zacząłem palić mj: to nie narkotyk ...więc mi wolno
i tych jak jest jeszcze kilka ;-)
cipka!
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
Dropsik pisze:
jak byłem w podstawówce
co do tej podstawówki :D to pamiętam jak za małego gówniarza po pierwszej komunii świętej gadałem z kumplami pod kościołem o przyżeczeniach i wypowiedziałem takie zdanie "od alkoholu i papierosów to sie powstrzymam do osiemnastego roku życia bo tego nie lubie, ale co to są te narkotyki? :moody:

ps. jednak Mj w żadnym stopniu nie niszczy pamięci %-D
Psyc[H]oaktywni
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
[quote="malitakatana"]
co do tej podstawówki ]
Hehm, skąd ja to znam... "Masz NIGDY nie palić MARYCHUŁANY!" - "Dobrze, mamo, nie będę.". I serio miałem taki zamiar. Miałem też nie pić alkoholu (trzy puszki się już chłodzą w lodówce) i nie palić papierosów (no nie palę papierosów...ale paczka Drum Halfzware Shag sobie w szufladzie leży, razem z bletkami OCB :blush: ).
Ech, dziwne jest to życie.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 164 / 0
Ja na poczatku mialem tak: tylko MJ nic poza, ale jak nie bylo opcji albo cos nie wychodzilo z paleniem to sie zaczely inne rzeczy. Moim zdaniem przechodzi sie na inne dragi glownie dlatego ze nie ma sie tego co sie lubi, no i oczywiscie dlatego ze cos nas ciekawi a nie dlatego ze sie cos nudzi :-D w tej chwili chce sprobowac kwasu oraz szalwi i jakas przerwa w testach? chyba w tej chwili nie moge powiedziec ze jest jakas granica bo niewiadomo jak bedzie :rolleyes:
P.S. pale dalej bo mi sie nie znudzilo i dalej uwazam ze Ganda jest najfajniejsza :-D
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman1916 »
Najpierw było, że tylko ganja, bo po co co innego... Zaluje, ze sie jednak wylamalem - najwieksza glupota w zyciu - ale bylem w takim stanie i okresie zycia, ze jebalem w dupe wszystko. Jednak jedno pozostalo - NIGDY w zyciu HERY i pochodnych. Przekur..skie uprzedzenie i bede sie tego trzymal na 100%
"Ty który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..."
Dante Alighieri
Zablokowany
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.