eso pisze:mysle, czy nie sprobowac fluo bo jeszcze nie mialem okazji. paroxetyna byla spoko na moje jazdy, sertralina sprawiala, ze ciagle czulem sie zle, nie moglem spac i musialem codziennie chlac alko, wenlafaxyna zamienila mnie w agresywnego naspidowanego pokurwa. wiec zastanawiam sie jakbym zareagowal na fluo...
jan potocki pisze:Spróbuj, nie powinna zaszkodzić, a najlepiej połączyć ją w takie combo: fluoksetyna (rano) + sulpiryd (rano) + mirtazapina (wieczór) + ewentualnie - kwetiapina (wieczór), zachodzi dobra synergia...eso pisze:mysle, czy nie sprobowac fluo bo jeszcze nie mialem okazji. paroxetyna byla spoko na moje jazdy, sertralina sprawiala, ze ciagle czulem sie zle, nie moglem spac i musialem codziennie chlac alko, wenlafaxyna zamienila mnie w agresywnego naspidowanego pokurwa. wiec zastanawiam sie jakbym zareagowal na fluo...
Poki co zauważyłam bardzo interesujące sny, delikatnie większe pobudzenie, zmniejszenie apetytu, powiększone źrenice i nasilenie objawów mojej depresji, lęków i fobii społecznej, czuje mega rozchwianie emocjonalne, bo niby mam więcej energii ale humor nadal nie jest taki jak powinien.
Czekam cierpliwie aż skutki uboczne się skończą, aczkolwiek poki co to męka. Jest coś czym mogłabym to załagodzić? hydroksyzyna działa u mnie przeciwlękowo ale brana w ciągu dnia za bardzo mnie usypia.
kuapouchy pisze:Czekam cierpliwie aż skutki uboczne się skończą, aczkolwiek poki co to męka.
PuTTy pisze:Eso ja Ci powiem że czuje się kapitalnie. Poprostu wszystko co chciałem żeby odeszło poszło wpizdu. Czuje sie poprostu dobrze, od dawna sie nie czułem taki opanowany i spokojny, jednocześnie nie ma zamuły. Perfekto - polecam Ci z całego mojego wielkiego ( stimy) serca .
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).