I nie ćpaj bieda ketonów i innych stimów! :old:
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
We are eternal
Ma ktoś podobny problem?
cbsz pisze:I nie ćpaj bieda ketonów i innych stimów! :old:
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
C9H13N pisze: Zgadza się. Mnie trądzik aż tak nie zadręcza, ale wystarczy się chlać lub zarwać nockę na stymulancie a zaskórniki na nosie mam wielkości ryżu. Te czarne punkty doprowadzają mnie do szaleństwa.
mnie też dręczą myśli że ktoś widzi pryszcze czy wągry a to powoduję niską samoocenę, lęk przed spotkaniami publicznymi i brak pewności siebie.
niestety stymulanty i wóda dają w kość organizmowi a potem z japy robi się pizza :-/ więc albo nie bierzemy dragów albo próbujemy różnych sposobów na ich ograniczenie.
na pewno poprawienie diety i częste mycie może w jakimś stopniu pomóc.
We are eternal
stiletto pisze:Mi podczas walenia ketonów wyskakuje zawsze coś, ale moim ogromnym problemem jest to, że ja uwielbiam (ale poważnie, UWIELBIAM)
Ale raz będąc u kosmetyczki kiedy miałem plecy zalane ropniakami niczym papier ścierny, powiedziała mi że wyciskanie syfonów jest na tle nerwicowym- samookaleczenie? To samo jest ze zdrapywaniem strupków z kolan, łokci, dłubaniem w nosie czy obgryzaniem paznokci.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.