Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
suplementacja witaminami zdecydowanie
  • 1345 / 147 / 8
Zdrowa dieta, unikaj przetworzonych rzeczy, napoi gazowanych, myj często twarz, unikaj kremów, przecieraj twarz tonikiem bądź spirytusem salicylowym, nie dotykaj twarzy i zacznij trenować jakiś sport bo testosteron jak wiadomo też za to odpowiada i wyładowanie go w sporcie może pomóc.

I nie ćpaj bieda ketonów i innych stimów! :old:
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 456 / 22 / 0
Mi zdrowa dieta, dbanie o skórę niestety nie pomaga zawsze. Używam odpowiednich kosmetyków i nigdy nie jestem w stanie przewidzieć kiedy ześwirują mi hormony i na twarzy wyskoczy jakieś niezłe stadko niezidentyfikowanych krostek żyjących własnym życiem . Kremy warto stosować tylko trzeba je dobtać odpowiednio do cery, jeśli jest tłusta to krem musi być lekki najlepiej ze składem który nie zapycha porów .
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 85 / 5 / 1
Żadnych spirytusów bo totalnie spieprzysz sprawę. Nie ma sensu przesuszać skóry bo totalne wyprowadzisz skórę z równowagi i będzie się coraz bardziej przetłuszczać. Lepiej sobie kupić płyn micelarny.
  • 1345 / 147 / 8
To wszystko zależy od rodzaju cery. Mi przesuszanie i unikanie kremów pomogło. Jak przypalilem spirytem czy tonikiem syfy nie chciały wyskakiwać :-) rada nie równa radzie, może jednak warto spróbować a jeżeli problem powstaje po stosowaniu dragów to problem nie jest skomplikowany.

We are eternal
  • 31 / 1 / 0
Mi pomogła zmiana diety. Odstawiłem czekoladę i jak ręką odjął.
  • 5 / / 0
Mi podczas walenia ketonów wyskakuje zawsze coś, ale moim ogromnym problemem jest to, że ja uwielbiam (ale poważnie, UWIELBIAM) wyciskać pryszcze. A jeśli niedajbóg natknę się na lustro będąc porobiona to jest kaplica. Wyciskam wszystko, doszukuje się czegoś nawet tam gdzie nic nie ma, moge tak godzine stać, robiąc sobie z twarzy Kosowo, nie umiem przestać. Wiem, że to co robię, jest złe, że będę wyglądać paskudnie, bo mi się robią ranki, strupki i wyglądam jak by mi ospa zasypała twarz, ale mimo tego stoje dalej przy lustrze i powtarzam w kółko "jeszcze tylko ten, jeszcze ten ostatni". Czasami wołałam chłopaka, żeby mnie zabrał z tego kibla bo ja nie umiem przestać.
Ma ktoś podobny problem?
  • 1450 / 19 / 0
cbsz pisze:
I nie ćpaj bieda ketonów i innych stimów! :old:
Zgadza się. Mnie trądzik aż tak nie zadręcza, ale wystarczy się chlać lub zarwać nockę na stymulancie a zaskórniki na nosie mam wielkości ryżu. Te czarne punkty doprowadzają mnie do szaleństwa.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1345 / 147 / 8
C9H13N pisze:
Zgadza się. Mnie trądzik aż tak nie zadręcza, ale wystarczy się chlać lub zarwać nockę na stymulancie a zaskórniki na nosie mam wielkości ryżu. Te czarne punkty doprowadzają mnie do szaleństwa.
wągry na nosie to masakra. nie idzie tego usunąć ale gdzieś na necie widziałem przepis na maseczkę domowej roboty po której rzekomo da się je "wyciągnąć", niestety nie zapisałem przepisu.
mnie też dręczą myśli że ktoś widzi pryszcze czy wągry a to powoduję niską samoocenę, lęk przed spotkaniami publicznymi i brak pewności siebie.
niestety stymulanty i wóda dają w kość organizmowi a potem z japy robi się pizza :-/ więc albo nie bierzemy dragów albo próbujemy różnych sposobów na ich ograniczenie.
na pewno poprawienie diety i częste mycie może w jakimś stopniu pomóc.

We are eternal
  • 1450 / 19 / 0
stiletto pisze:
Mi podczas walenia ketonów wyskakuje zawsze coś, ale moim ogromnym problemem jest to, że ja uwielbiam (ale poważnie, UWIELBIAM)
Tak. Kobiety ponoć lubią dusić syfy i na poważnie sprawia im to kolosalną przyjemność- nawet moja żona przegląda mnie w tych sprawach chcąc się... odprężyć...?

Ale raz będąc u kosmetyczki kiedy miałem plecy zalane ropniakami niczym papier ścierny, powiedziała mi że wyciskanie syfonów jest na tle nerwicowym- samookaleczenie? To samo jest ze zdrapywaniem strupków z kolan, łokci, dłubaniem w nosie czy obgryzaniem paznokci.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.