Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 3 / 0
To ja obstawiam że dobrze obstawiasz. ;-) :-D

P.S. Strasznie mi się chce palić, nie wiem czy to wina pseudo, ale normalnie co 10 minut mógłbym rozpalać szluga... :nuts: <_<
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007 przez profesor Woland, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik profesor Woland nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
mi też zawsze chce sie palić po stymulantach !!! po pseudo także !!! a rzuciłem palenie jakieś 4 lata temu <_<
to napewno od tego ;-)
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 3 / 0
Nieco to dziwne, bo tak jak teraz po pseudo, to nie chciało mi się palić nawet po amfetaminie...

EDIT(17.00): Od ponad godziny mam coś na kształt "zejścia". Zaschło w mordzie i ogólne ogłupienie... Nic mi się nie chce... ;]
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007 przez profesor Woland, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik profesor Woland nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
branie modafenu to czysta głupota(dla 30 mg pseudoefki heh),zgadzam się z timelessem,że jak już to metkatynon,najlepiej z efki a nie pseudo(ponoć nie ma różnicy z czego ale ja ją dość mocno odczułam),no i jak dla mnie najlepiej I.V(swego czasu wolałam metkatynon anizeli amfe)
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 264 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deHuann »
Pseudoefedryna jest całkiem, całkiem 180mg nie częściej niż raz na miesiąc (inaczej nie dziala) i 2 b. mocne kawy i jestem bardzo fajnie skoncentrowany i pochłaniam wiedze tonami:P
Wczoraj sprobowalem pierwszy raz efki 90mg plus 180mg pseudo i mocna kawa i tak jakos niezbyt bylo (po samej pseudo czuje zawsze taka przyjemnosc) do tego ostro sie pocilem:/ a pod wieczor to taki opadniety z sil witalnych sie stalem:P
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Jestem chory i zmęczony, dlatego postanowiłem spróbować pseudoefydryny. Już wysłałem kolege po opakowanie sudafedu. I teraz pytanie: ile ja mam tego wziąć, żeby było przyjemnie? Nigdy jeszcze nie jadłem pseudoefki, za to efydryne bardzo lubie i jem dość często (działa na mnie zadziwiająco przyjemnie, zwłaszcza jak się jeszcze do niej pożądnie schleje) w dawkach najczęściej 300mg.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nikt nic nie radzi, więc chyba zjem tak z 300mg, jak efke (wiem, że inni radzili wcześniej ok 180mg, ale po pierwsze chce coś poczuć, a po drugie nie wiem, czy tolerka od efki jest krzyżowa z tolerką od pseudo) Chuj raz się żyje :)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Dobra poleciało 300mg :) + 60mg wcześniej w ciągu dnia z Gripexu :)
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Poleciało 720mg pseudoefki z sudafedu i...
Bez porównania lepsza niż efka!!!!!
Zdecydowanie wolę ją już od efki, pomimo że wychodzi duuużo drożej :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 612 / 3 / 0
No u mnie w końcu stanęło na 780mg ;) ale warto było. Przeżycie ciekawe, aczkolwiek, ze względu na cene, jednorazowe :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.