Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 193 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
gofel pisze:
u mnie w mieście kilo fety idzie po 1650zł ]
Pierdolenie, jakby tak było to dużo osób by tak brało, a wtedy dilerka
w mieście by podupadła, bo ceny zeszły by do strasznie niskich, nieopłacalnych.
pixiarzkrakow pisze:
Drogo bardzo ,u mnie 0,8 z wagi gonią po 20zł , a 0,4 -10 zł
Czy wszyscy z krakowa mają takie ceny? - pytanie do innych.
Błędne koło.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
kiedyś się spytałem pewnej zorientowanej osoby właśnie o cene wyprodukowania sztuki białego, bo doszły mnie słuchy że można zrobić (w przeliczeniu) sztukę ścierwa za 20 gr

okazało się że to bzdura i, że efederyna (główny składnik ścierwa) w gramie jest droższy niż 20 gr, wiec wychodzi drozej... zastanawiam się więc ile faktycznie kosztuje... stawiam na ~złotówki
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 884 / 31 / 0
Maniak_17 pisze:
Chyba nie myślisz, że szarak może kupić kilo amfetaminy? ;]
'Siema ziomek, zmotasz mi kilo na teraz?'.
No co ty ;]

Wydaje mi się, że z ceną może być nawet ok.
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007 przez Night Garden, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: albertc4 »
Podpisuje się pod wypowiedzią poprzednika. Dla przeciętnego człowieka który lubi sobie czasami coś zarzucić to kilo raczej to odległe marzenie. A jeśli chodzi o ceny i tą cała dyskusje najprostszy sposób żeby się przekonać jak to jest naprawdę to trzeba sobie samemu zrobić i będzie wszystko jasne ^^
Uwaga! Użytkownik albertc4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 8 / 0
A mógłbyś Garden nie podpisywać cudzych wypowiedzi moją osobą??
Dziękuje.
Ja moge mieć kilo za 4700-5000 zł, drogo? Przynajmniej realnie.
Nigdy bym nie kupił.
Błędne koło.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Maniak_17 pisze:
Ja moge mieć kilo za 4700-5000 zł, drogo? Przynajmniej realnie.
Nigdy bym nie kupił.
Ale jesteś zajebisty, też tak chce ^_^

A powaznie to zawsze musisz sie liczyć z tym ze jak bierzesz taką ilość to ktoś może Cie po prostu wypierdolic na hajs i dać ładnie zapakowaną mąkę pszenną luksusową typ 550, wyprodukowaną w dolnośląskich młynach. Gdybym nie slyszal o takich wyjebkach to bym o tego nie pisal, ale to sie zdarza i jest kurewsko realną możliwością (nawet jak wypierdoli Cie typ z ktorym dlugo współpracujesz)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
Maniak_17 pisze:
gofel pisze:
u mnie w mieście kilo fety idzie po 1650zł ]
hehe tak rynek by sie załamał :D
jak załatwiasz to przez pośredników to może i wychodzi ci 5000 ale ze źródła jest taniej
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 8 / 0
Night_Garden pisze:
Chyba nie myślisz, że szarak może kupić kilo amfetaminy? ;]
'Siema ziomek, zmotasz mi kilo na teraz?'.
No co ty ;]
Szarakowi tyle nie potrzeba, więc takie sytuacje sie nie zdażają, ale nie sądze żeby był
z tym jakiś problem, masz pieniądze - masz towar... no jak masz skąd tyle ogarnąć ofcorse.
newbe pisze:
A powaznie to zawsze musisz sie liczyć z tym ze jak bierzesz taką ilość to ktoś może Cie po prostu wypierdolic na hajs i dać ładnie zapakowaną mąkę pszenną luksusową typ 550, wyprodukowaną w dolnośląskich młynach. Gdybym nie slyszal o takich wyjebkach to bym o tego nie pisal, ale to sie zdarza i jest kurewsko realną możliwością (nawet jak wypierdoli Cie typ z ktorym dlugo współpracujesz)
Nie wiedziałem. Po co mi tłumaczysz rzeczy dla mnie wiadome? O może nie mi?
gofel pisze:
hehe tak rynek by sie załamał ]
Jesteś hurtownikiem/chemikiem że wiesz dokładnie po ile tyle chodzi,
czy od znajomych kolegów, a może babcia produkuje?
Czy każdy może sobie iść do tajnej fabryki i kupić kilo? Nie wydaje mi sie.
Wytłumacz mi o wielka Gofrownico jak to dokładnie jest?
Gdybym ja miał taką cene u siebie to brałbym z miejsca, ale nie wierze.
Błędne koło.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KWASTEL »
tu chodzi o dwie rozne rzeczy..... Koszt produkcji , a Cena hurtowa . to wiadomo ze jak jest jaka duza wydajna fabryka na Tajwanie czy gdzie i produkuja 20 kilo na dzien to im te koszty produkcji w przeliczeniu na gram wyjda bardzo malutkie. :scared:
Uwaga! Użytkownik KWASTEL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: czeslaw187 »
gofel:
u mnie w mieście kilo fety idzie po 1650zł :) prosto z wytwórni

a fabryka nie zbankrótwała więc koszty wytworzenia nie są zbyt wysokie

To to chyba robia same wiesniaki jak wydaja 1650zl tacy co od widel sie dopiero oderwali. Obliczalem ze 147g w pewnej reakcji i po sprawdzeniu cen odczynnikow wychodzi 120zl. To wyjdzie ze 816zl za kilogram 2x taniej. Chociarz w sumie najbardziej uzaleznione to jest od ceny reduktora ale to sa obliczenia na dzien dzisiejszy.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2008 przez czeslaw187, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik czeslaw187 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.