Blue_Berry pisze:Jeśli nigdy nie żarłeś acodinów, to najpierw powinieneś zrobić próbę uczuleniową na sam dekstrometorfan, dopiero później zażyć małą dawkę na ok 2h przed tramalem. Małą, ponieważ w przypadku miksowania tramadolu z dużymi dawkami DXM pojawia się duże prawdopodobieństwo wystąpienia zespołu serotoninowego.
Na 70kg faktycznie 6 tabletek wystarczy, ale i tak powinieneś zrobić próbę. Poza tym piszesz, że nie chcesz mieć fazy, a u osób bez tolerancji przy dawce 90mg występuje już lekki efekt odklejeńczy, więc ograniczyłabym się do 60mg maksymalnie.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Proszę, tu możecie o tym poczytac http://www.bluelight.org/vb/threads/501 ... al-reports
Swoją drogą, dlaczego mój post został usunięty? Moderatorze, połączyłeś go z tym drugim, w którym był ten link, potem ja go edytowałem i został odrzucony?
Musisz mieć chyba sporą tolerancję na dexa. Dla mnie 450 to juz fest faza, chodze jak robot, oddycham jak vader a wbani kompletny pierdolnik. 225 jest taką granicą odklejenia w moim przypadku:)
Niemniej nawet w najwyzszej dawce (450) DXM nie obnizal mi drastycznie tolerki na kode. Troche obnizal, ale nic szczegolnego.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.