Shakira-blondyna pisze:LeonardoDaVinci pisze: Paliles juz wlasnej "produkcji" tytoń? Jak smakował?
na papierosy się nie nadaje. Sam nie uprawiałem]
Może trafiłeś na jakiś trefny? Ojciec kolegi co roku suszy tytoń ze swojego ogródka (taki żółty) nie wiem jak smak w płucach ale zapach mimo iż nie jestem palaczem, przyprawia o zawroty głowy. Intensywniejszy i dużo przyjemniejszy od tego kupnego.
Norberto pisze:
Może trafiłeś na jakiś trefny? Ojciec kolegi co roku suszy tytoń ze swojego ogródka (taki żółty) nie wiem jak smak w płucach ale zapach mimo iż nie jestem palaczem, przyprawia o zawroty głowy. Intensywniejszy i dużo przyjemniejszy od tego kupnego.
taki tyt. nie nadaje sie do papierosów. i tyle.
drag pisze: Teoretycznie możesz hodować kaktusa San Pedro, ale będzie on miał mniejsze ilości meskaliny niż te z Południowej Ameryki.
Shakira-blondyna pisze: taki tyt. nie nadaje sie do papierosów. i tyle.
Pany, a hodowaliście w domu może kocimiętke? A posune się nawet dalej i zapytam czy ktoś to może palił?
- salvia
- kaktusy
to chyba najpopularniejsze
- heimia salicifolia
- voacanga africana
- ruta stepowa
- dzika dagga
- kanna
- herbata (tak, tak, da się - 2, 3 lata i mamy herbatkę)
- calea zacatechichi
- grzyby psilocybe
- khat
- banisteriopsis caapi (dosyć drogie sadzonki)
a to dla bardziej zaawansowanych
grzyba hehe
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.