Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
źródła - surv
Tak czy siak, substancja jest mocno euforycznza - w tym stylu alfowym, jak zaczniesz coś robić to nie możesz przestać, można pisać jednego maila godzinami a i tak Ci się nie znudzi - Bearfan86 coś wie na ten temat :D No i libido - it's over 9000!
Najgorsza jest jednak zwała. Jak nie masz benzo na zwałę to nawet się za to nie zabieraj...
Pojedyncza aplikacja czy bylo kilka dorzutek?
Dorzutki klepia?
Nie mam wagi więc wszystko na oko brałem - ale zaczynałem mniej więcej od 20-30mg, a kończyłem na 100-150mg na raz (5 dni ciągu na tym i na mdphp jednocześnie, w tym jeden dzień tylko na VEVP)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.