ODPOWIEDZ
  • 3577 / 582 / 1
Jak sama chodzi to z oun chyba ok, nie? Mri by pokazal zbliznowacenie po wylewie podpajeczynowkowym? Eeg obrazuje aktywnosc ośrodków. Szumachera z tego nie bedzie, wiec -'ciesz sie', drag. Rozlicz sie z własnym sumieniem na trzezwo.
Spoiler:
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 489 / 5 / 0
@trypt: rozwieję Twoje wątpliwości, bo według mnie przesadzasz z tym obwinianiem draga, ale rozumiem to, bo też tak z początku zareagowałem;

[ external image ]

I nie tryskajcie tak optymizmem jeszcze, bo nie napisałem, że chodzi sama, tylko "kiedy wsparta" i kontaktu logicznego nie ma, to też napisałem.
dla oszczędności zagaście światło wiekuiste, gdyby miało mi kiedyś zaświecić.
  • 853 / 56 / 0
Teraz to o dupę rozbić ale jedną z przyczyn mogło być też walenie MDMA dzień przed.Organizm wypłukany, osłabiony, mógł nie wyrobić z taką mieszanką.
  • 1680 / 266 / 0
Wspomniana użytkowniczka napisała posta w temacie "zgony użytkowników" więc chyba ma się dobrze. K. co tam z tobą?pamiętasz sylwestra? XD
Największy przegryw na forum
  • 18 / / 0
Dobra, ziomy, jestem cała i zdrowa, Sylwestra nie pamiętam, mam was w dupie i nie wracam do ćpania. Jest mi też bardzo przykro, Panie Ciastko, że nie zachowuje się w tym kraju tajemnicy lekarskiej, bo zdaje się, że wiesz o moim stanie od dzieci lekarzy z neuro. Ale uciekłam i mnie nie szukajcie, zresztą i tak sracie pewnie, że się rozpierdolę na psach, więc jeśli spotkam kogoś z was, to uprzejmie proszę o przechodzenie na drugą stronę ulicy, bo nie zamierzam na was zmarnować ani jednej minuty dłużej.
  • 1680 / 266 / 0
FrancuskaDziwka pisze:
..
Ja nie sram, że powiesz coś policji bo dobrze wiemy jak było (poza tym nie wiem czy wiesz, ale mam teraz i tak dwie poważne sprawy w sądzie, więc już mam wyjebane w kolejne) - tylko martwię się czy wszystko OK u Ciebie. Wiem, że i tak mi nie uwierzysz... Jebie mnie to. Jeśli nie chcesz się odezwać choćby zdaniem, też nie moja sprawa. Wszystkiego dobrego. Sylwester był spoko. Ale 1 stycznia i 2 stycznia już mniej :D

Oj, kolego, Twoje zachowanie jest po prostu odrażające. Więcej tego typu tekstów i wulgaryzmów, to coś czuję, że niedługo zrobisz sobie przerwę i może troszkę ruszysz głową. PEA.
  • 18 / / 0
Nie mam do Ciebie żalu, drage. Po prostu zmieniłam swoje życie. Jest wszystko ok, tylko mam chore serce. Ale to po mamie. Wyszło teraz, bo teraz to zbadałam.
  • 1680 / 266 / 0
FrancuskaDziwka pisze:
Nie mam do Ciebie żalu, drage. Po prostu zmieniłam swoje życie. Jest wszystko ok, tylko mam chore serce. Ale to po mamie. Wyszło teraz, bo teraz to zbadałam.
Mam nadzieję, że jak już się zaszyję naltreksonem (kwestia tygodni) to cię namówię na spotkanie :3

A jeśli nie, to chuj. Jeden kosz w moim życiu nic nie zmieni, ale z Tobą chociaż dobrze się rozmawiało :3
  • 18 / / 0
Nie sądzę, żebym chciała się spotkać. Ale nic nie wykluczam. Po prostu odcinam się od ćpania. A nawet jeśli to oznacza zrezygnowanie z ponad połowy moich znajomych, to jestem w stanie ponieść tę stratę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.