Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1238 / 43
Nie zaciągam długów, nie biorę w kredo. To upodlenie, ze świadomością własnego nałogu. Nie wliczam pożyczenia trzech złotych, na piwo.
Mam hajs, to się bawię - nie mam, to nie. Proste.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 23 / 0
1000 zł z karty kredytowej
nie mogłam tego spłacić, dopiero jak zarobiłam przy okazji 1500 to z bulem serca oddałam na raz
  • 79 / 6 / 0
*bólem

Znam dziewczynę co się zadłużyła na dwa tysiące za dopalacze w Warszawie. Potem naćpany wypłosz grał ze swoim spoconym mefedroniarskim chujem do jebania w morde na maszynach i nie uwierzycie XD DAŁA! :D zawodowi maszyniści. Złamali logarytm, zamieszali maszynie, przebili i wygrali 2,5 kafla :D. Co robią pracownicy maszynowni w takiej sytuacji? Grają na zwłokę; tak też zrobili. Do rana zjechali to 2,5k do zera bo grało, świeciło się i było kolorowe. XD Rozpierdala mnie to, dlaczego ludzie wybierają taki nieuczciwy rodzaj hazardu? :D Teraz przy przycisku start są takie klamki jak maneta od harleya i sie trzymają za to jak grają. Kiedyś widziałem taką urwaną XD. Śmiać mi się chce jak widzę nafukańca ze szlugą w japie i nogami założonymi na maszynie wyżej niż ma głowę XD. Hahaha albo jak wrzucają pieniążek i nasłuchują czy będzie brzdęk monet w środku czy uderza o blache.
Uwaga! Użytkownik FidelGastro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 2 / 0
Ja się nie zadłużam ale jestem przerażona znajomymi którzy potrafią zadłużyć się po kilkaset złotych na takie gówno jak flexa. Działa to to spidująco ale przez 15 minut, jedyne co pozostaje człowiekowi to dorzucać i dorzucać.
Uwaga! Użytkownik Rusalka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Nigdy się nie zadłużam, innym ćpunkom też pożyczać nie będę (większych kwot w każdym razie), bo to nigdy nie wiadomo. Jak przyciśnie to przeboleję, zjem batona czy cokolwiek, żeby tylko nie myśleć o wrzuceniu czegoś na dziąsło lub o spaleniu tematu
  • 107 / 1 / 0
Kiedy gdy miałem duże ciśnienie,a hajsu brak to z vivusa 500 zł, potem była jeszcze z filarum 400 zł.
SEGAN(selegilina):info
  • 207 / 16 / 0
Na ćpanie raczej nigdy nie pożyczałem, ale zdarzało się, że w wyniku ćpania i ogólnie imprezowego stylu życia potem nie miałem za co żreć, więc w sumie to samo. Te pożyczki dochodziły jakoś do max 400-500zł. Teraz już unikam czegoś takiego i rozsądniej gospodaruję pieniędzmi.
  • 196 / 5 / 0
no u mnie to troche niedobrze wygada. pod koniec roku stracilem kontrole nad swoim cpaniem, tak ze zaciagnalem pozyczki wszedzie gdzie sie dalo, lacznie 3500zl. od poczatku roku na zmiane z firm nekaja mnie telefonami z windykacji a u mnie lipa :(moglem juz na ten detox isc, teraz procent leci chwila moment i bedzie sprawa sadowa;/ cpajta z glowa cpaki
  • 78 / 1 / 0
Jednorazowo najwięcej to 4000 PLN.
Uwaga! Użytkownik tylkonachwilke nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 110 / 0
300zł max, zawsze oddane, nigdy nie dobieram póki nie oddam tego co wiszę
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.