qtacz pisze:śmierć jest ostateczną ucieczką, choć nie mówię, że nie można zaznać nirwany tu na Ziemi
à propos rzekomego skonu dolcze ogłoszonego w tym poście z 31.08.2015 mam do powiedzenia tylko tyle: na jej blogu ostatni wpis datuje się na 4.10.2015 i nie wygląda na styl innej osoby
blog dolcze pisze:nawet nie wiem czy jeszcze warto porywać się na kolejny zryw.
chyba już nawet nie ma nas.
a tak dobrze nam szło.
nie umiem pisać, nigdy nie umiałam, a to jest zakończenie.
może kiedyś coś zacznie się na nowo.
sześć lat bloga i życia.
dziękuję, żegnam.
Little_Jack pisze:Może nie żyć
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
qtacz pisze:prędzej odpuszcza sobie blogowanieLittle_Jack pisze:Może nie żyć
w parku płakałem szeptanymi słowy."
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Eskevar pisze:Do tych co pytali o Tomka219, znałem go irl - Nie żyje, w połowie sierpnia zmieszał w jednej pompce nie rozpoznane w szpitalu substancje, z tego co pamiętam to był dmar + coś jeszcze, wysiadły mu narządy i przez pare dni wegetowal w szpitalu. Pisze to ze wzgledu na to ze tomek cenil to forum i wydaje mi sie, ze chcial by uzytkownicy dowiedzieli sie o jego losie.
Witkacy pisze:Niestety, ale SCR już nie podzieli się z wami żadnym słowem tutaj.
Nie żyje.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
pletzturra pisze:BBK nie żyje. Jeszcze w dodatku umarł przedawkowując syntetyczne kannabinoidy, słaba śmierć.bbk pisze:radze uwazac szczegolnie na to kanna
znajac bbk od wielu lat ze smutkiem musze przekazac ze bedac w posiadaniu tylko tego, uwazajac zawsze na to jak i co robil zmarl trzy dni temu w wyniku zatrzymania akcji serca
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.