dupczasza pisze:Która odmiana jest najbardziej euforyczna?
dupczasza pisze:Która odmiana jest najbardziej euforyczna?
Z doświadczenia wiem, że x-Haze potrafi ładnie wchodzić, ale na polskie warunki i niepewne informacje powiedziałbym, że na euforie ma taki sam wpływ towarzystwo i atmosfera aniżeli rzeczywista zawartość w THC (chyba, że jest wyjątkowo niska lub wysoka)
https://www.leafly.com/hybrid/whiteout
Bardzo polecam.
Jack Herrer z Holandii, piękna i cudowna bomba zapach morski. Wspominam jako jedno z lepszych paleń. A Jack Herrer z pod polskiego słońca już wcale taki cudowny nie był ...
Cheese z Holandii , kurwa tego zapachu i lekkiego smaku serka to nigdy nie zapomnę jeden z n.1.
Ak-47 z pod lampy , nic specjalnego zwykławy skun.
White widow outdoor, też nic specjalnego , przereklamowane gówno.
Easy Sativa , jak na sative zajebiście zbita lecz niestety przy moim stażu to różnica między sativą a indicą nie jest tak mocno widoczna ale ewidentnie było bardziej euforycznie
Ostatnio smaki straszne nachodzą mnie na odmiany Choco bądź lemony.. a co bym oddał za prawdziwy fiolet który jest fioletem z krwi i kości to nawet nie chcecie wiedzieć
Co ciekawe po pewnych odmianach mam straszliwą zadyszke i czasem nawet ręce mi drętwieją a po niektórych wcale tego nie odczuwam chyba kwestia indywidualna ale zauważyłem że im więcej trichomów tym większa zadyszka.
Dla mnie osobiście najlepszą odmianą był New York Diesel w Amsterdamie - słowotok, śmiechawa ze wszystkiego, milion myśli i pomysłów na sekundę :) Jak dla mnie zdecydowanie nr 1, zaraz po NYD jest Strawberry Haze - też moooocno podbija humor.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.