Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
4mmc nielegalne prawie wszędzie. marihuanę i metaamfetamine bez problemu można zalatwic.

Niektórzy vendorzy piszą o jakiejś delegalizacji RC w Czechach, ale nikt nie podaje źródla. Ktoś coś?
Uwaga! Użytkownik adriannodamianii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 44 / 13
Też jestem zainteresowany legalnością 3mmc w Czechach jeśli ktoś posiada jakieś pewne info i byłby skłonny tu podrzucić to będę wdzięczny (i pewnie nie tylko ja).
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 367 / 7 / 0
a jak z rodzinka 2 c ? co jest legalne ?
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 2 / 0
4mmc można dostać mi znajomy mówił że,,jego"Czech mówił że u nich nadal legalne ale moze bajki wciska, igły /ryż, nie znieczula i ma zapach taki jak ten na początku. cena ok 30euro zależnie od ilości ale jakość tak jak na początku kilka lat temu.
ponoć w Holandi tez można dostać ale już bardziej puder niż igiełki ok 40-50 euro jakościowo różnie bywa ale zapach tez dosyć intensywnego mefa.
  • 135 / 8 / 0
miara pisze:
wie ktoś może jaki jest status 4mmc w czechach ?
NIELEGAL i to od 2009 o ile dobrze pamiętam.
  • 135 / 8 / 0
phasma pisze:
4mmc można dostać mi znajomy mówił że,,jego"Czech mówił że u nich nadal legalne ale moze bajki wciska, igły /ryż, nie znieczula i ma zapach taki jak ten na początku. cena ok 30euro zależnie od ilości ale jakość tak jak na początku kilka lat temu.
ponoć w Holandi tez można dostać ale już bardziej puder niż igiełki ok 40-50 euro jakościowo różnie bywa ale zapach tez dosyć intensywnego mefa.
dostać to idzie, ale nielegal od 2009r
  • 3 / / 0
Witam może sie ktoś na pw odezwać znające realia Cieszyna
  • 30 / 1 / 0
Ja słyszałem że są jakieś legalne Cofiki w Pradze, to prawda? czy ktoś coś wie na ten temat? Może jakaś lokalizacja takowego? Wybieram się do pragi na pięć dni i chętnie bym skorzystał. Z góry dzięki za info
  • 1 / / 0
Mieszkam w pradze.

NIEMA TUTAJ ŻADNYCH COFIKÓW

To mit, jednak wchodzisz praktycznie do pierwszego lepszego pubu, siadasz przy barze zamawiasz piwo, mija 10 min i ktoś podbije i spokojnie kupisz MJ.
200kc za spoko jaranie, 300 za dobrego skuna, haze lub zajebistego kusha.
  • 1674 / 106 / 0
Jak co kierujcier sie na stodolnie.
U nich posiadanie amf legalne wiec malo konu sie chce pchac w rc nielegal wiex 3mmc i 4mmc malo i predzej inne wynalazki.
Ps wiekszosc zbnowanych subst u nas u nich tez ban
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.