slasher1995 pisze:człowiek byt ułomny, uczy się na błędach swoich ( rzadko na błędach innych )
Kurewa, 300mg kody pogrzało TAK KURWA DOBRZE że jest to poziom strzała dobrze zrobionego metkata z paki - z tą różnicą że nie ma gorąca we łbie i pojebanych myśli a jest pure love, soul and empathy
Niechaj światło Karmy prowadzi was bezpiecznie przez wszystkie mroki życia
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Po chuju jest jak cie 300mg robi.
Klepsydra pisze: Ale tak szczerze. Jak już jesteśmy przy kodzie. To gdybym zredukowała teraz majkę (na którą przeszłam z hery), a potem przeszła na duże ilości kody, zredukowała ją i odstawiła, to objawy byłyby jak po odstawieniu kody, czy hery? Gdzieś czytałam, że droga koda->hera jest niestety jednokierunkowa.
Naprawdę sądziłaś, że zostawiając sobie w domu "trochę" towaru idąc na detox znów go później nie przygrzejesz Skarbie? :huh:
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
konkurs na nazwę?
i niech ktoś porządną ankietę zrobi :)
moje propozycję:
nazwa: Ile u was kosztuje thiocodin?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JestemSoba-Chyba pisze:nazwa: Ile u was kosztuje thiocodin?
turek, widać, że jesteś pogrzany, bo nadmiernie ukazujesz swój miłość do ludzi. Aż mi się jelita skręciły, gdy to przeczytałam. :wall:
Założę kolejną knajpę, dzisiaj albo jutro.. zależy kiedy dobijecie do tych 200 stron.
Apteczna speluna pod zwróconą masą tabletkową kodeina Knajpa
które to ja wymyśliłem, ale ....
ale ludzie się oburzyli :kotz:
Antoni Makierewicz na tropie najtańszej apteki
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.