Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
Powiedz mi skąd ja to znam... Przed przygodą z fetą nie miałam takich problemów... Teraz na karzdym kroku pompka daje o sobie znać. Biore stosunkowo niedługo, bo półtora roku, ale to wystarczyło, żeby sobie krzywde zrobić! . :heart: ..Niedomykalność mitralna i trójdzielna, po polskiemu- nabyta wada serca. Lekarz dziwił się że nabawiłam się tego gówna w tak krótkim czasie( wcześniej byłam zbrowa jak rybka) ale na szczęście dla mnie, nie wnikał... Mimo wszystko niczego nie żałuje. Poprostu żyje tak, żebym póżniej mogła powiedzieć... przynajmniej się nie nudziłam :-D A co do kawy... MIODZIO :-D To lek na każde zło ;-) Działane zbawienne.
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
  • 381 / 6 / 0
Ja brałam nieco krócej ale wystarczyło... Poza tym doszedł do tego wysiłek fizyczny po fecie (jakieś imprezki, jazda na rowerku :nuts: ) i podejrzewam, że głównie to tak nabroiło. Dlatego teraz jak np. łykam pixę ( a niestety te nasze to w dużej mierze feta :-( ) dwa tygodnie przed planowanym zarzuceniem żłopię musujący magnez, jem dużo gorzkiej czekolady, wcinam aspirynę, żeby trochę tej pikawie pomóc. No i przed wszytskim nie szaleję już jak kiedyś :-/ . A fety - NIE TYKAM!
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja tak samo...korewski ból..ruszyc sie niemozna i czlowiek ma wrazenie ze zaraz wykorkuje. <_<
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 53 / / 0
I dlatego pytam : Po co dorabiać się dodatkowo ??..
Mnie white lady zawsze wykręca tak porządnie ,że nawet przez myśl nie mignełoby mi wzmacnianie jej działania...
Uwaga! Użytkownik szklany_cukierek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
tak właśnie. też nigdy niczym się nie dobijam bo i po co. jak działa to działa opór, a jak schodzi to się dorzuca i tyle :-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
problem w tym ze wciągach juz po niej czujesz sie normalnie a nie jak na gfazie..wiec sie wzmacnia czymkolwiek zeby poklepalo albo zeby wydawalo sie ze klepie.

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
nie pisz za wszystkich.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2007 przez jst, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
Chyba lepiej sie dojebać kawą niż speedem nie? - To nie było pytanie.
Błędne koło.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ja tam ew. używam coli, czasem fajke ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 802 / 28 / 0
jst pisze:
nie pisz za wszystkich.
do mnie to bylo?

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.