Powód: Poprawiłam czytelność.
Za pierwszym razem trochę przestraszyłem się tego, jak szybko i dziwnie (!) wchodzi, ale łatwo ogarnąć.
Ni chuja
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Swietne kanna.
Rozkminy, motywacja, gadatliwosc, odkrywanie myzyki na nowo
Wapo prochu do oporu moze 4razy w ciagu godziny, godzina powrotu do pelnej trzezwosci
Chyba najbardziej thc-like jakie mialem okazje testowac
Nawet w wiekszych dawkach (25mg na raz) nie odcina od rzeczywostosci ale troche sie czlowiek mota, Zapomina wszystko co tylko mozliwe:D
Rozpuszczone w liquidzie (vpg 70:30) porzadnie klepie tylko pierwszy raz, ale do powiedzenia na dluzej ze znajomymi ideal.
Smak dymu znosny, idelanie odparowywuje.
Gastro masakryczne podczas peeku (15-20min) :D
Ciezkie powieki otwieraja ske po jakis 30min, motywacja zistaje na pare godzin.
Pozdrawiam
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.