Powód: Poprawiłam czytelność.
Za pierwszym razem trochę przestraszyłem się tego, jak szybko i dziwnie (!) wchodzi, ale łatwo ogarnąć.
Ni chuja
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Swietne kanna.
Rozkminy, motywacja, gadatliwosc, odkrywanie myzyki na nowo
Wapo prochu do oporu moze 4razy w ciagu godziny, godzina powrotu do pelnej trzezwosci
Chyba najbardziej thc-like jakie mialem okazje testowac
Nawet w wiekszych dawkach (25mg na raz) nie odcina od rzeczywostosci ale troche sie czlowiek mota, Zapomina wszystko co tylko mozliwe:D
Rozpuszczone w liquidzie (vpg 70:30) porzadnie klepie tylko pierwszy raz, ale do powiedzenia na dluzej ze znajomymi ideal.
Smak dymu znosny, idelanie odparowywuje.
Gastro masakryczne podczas peeku (15-20min) :D
Ciezkie powieki otwieraja ske po jakis 30min, motywacja zistaje na pare godzin.
Pozdrawiam
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.