Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
?
Często
21
33%
Czasami
26
41%
Wcale
5
8%
Dawniej,teraz już nie
12
19%

Liczba głosów: 64

ODPOWIEDZ
  • 413 / 26 / 0
Jestem z tego znany że jak się spalę w towarzystwie to lubię trochę poświrować ,zrobić z siebie durnia ,najczęściej gadam takie głupoty nie z tej ziemi ,czasami gorsze rzeczy byle by tylko towarzystwo się pośmiało.

Czasami bierzemy z dobrymi kumplami DXM idziemy do lasu,tam palimy zioło a następnie każdy po kolei robi z siebie konkretnego idiote,takiego że głowa mała,a pozostali mają z tego zianie.Jakby nas ktoś zobaczył w tej sytuacji to wezwał by karetkę żeby zawieżli nas do psychiatryka.
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
Adm pisze:
Jestem z tego znany że lubię zrobić z siebie durnia byle by tylko towarzystwo się pośmiało. Czasami z dobrymi kumplami idziemy do lasu, a następnie każdy po kolei robi z siebie konkretnego idiote
hmm to ciekawe
nunc stans
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Ładne macie zajawki ;) My nieraz na bani z ziomkami jak sie nazarlismy benzo czy grzybow to nie musielismy strugac wariatow bylismy nimi ;] Raz kumpel po benzo poszedl na paly i przy wejsciu w okienku zgloszen zaczol tluc paskiem od spodni ;) Ja po benzo nitrazepam i alk latalem po ulicy z rozpostartymi rekami i kierowałem się na auta a one chamowaly omijaly trabily ;) Takich wygłupów to była co nie miara nie starczylo by stron zeby opisac ;]
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
nie ma to jak sie najebac i rozpierdalac po kolei, wszystkie kosze na smieci, znaki drogowe czy przystanki autobusowe, naszczescie teraz jestem względnie "normalny" i nie odpierdalam takich akcji.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
newbe pisze:
nie ma to jak sie najebac i rozpierdalac po kolei, wszystkie kosze na smieci, znaki drogowe czy przystanki autobusowe
Tez takie akcje mialem za soba ;) Ale rowniez sie uspokoilem ;] hehe
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
O jak ja lubie się wydurniać! Najlepiej w miejscach publicznych, w nie publicznych to normalnie granic nie znam ;] Nie daj panie Boże abym był naćpany Dexem albo grassem bo jebie w dekiel równo....
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
kiedyś się świrowało. teraz raczej spokojne banie są. wyrosło się z tego? dziwne, przecież ja już nie dorastam <_<
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 440 / 4 / 0
Adm pisze:
Jestem z tego znany że jak się spalę w towarzystwie to lubię trochę poświrować ,zrobić z siebie durnia ,najczęściej gadam takie głupoty nie z tej ziemi ,czasami gorsze rzeczy byle by tylko towarzystwo się pośmiało.

Czasami bierzemy z dobrymi kumplami DXM idziemy do lasu,tam palimy zioło a następnie każdy po kolei robi z siebie konkretnego idiote,takiego że głowa mała,a pozostali mają z tego zianie.Jakby nas ktoś zobaczył w tej sytuacji to wezwał by karetkę żeby zawieżli nas do psychiatryka.
jesteś z Miami ?
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Rastuch pisze:
kiedyś się świrowało. teraz raczej spokojne banie są. wyrosło się z tego? dziwne, przecież ja już nie dorastam <_<
A ja rosnę i rosnę
Latem, zimą, na wiosnę
I niedługo przerosnę
Mamę, tatę i sosnę. Yo!

Jestem permanentnie na lajcikowym świrku... Niektórym osobnikom jest ciężko zorientować się, czy mówie coś na poważnie, czy zaczynam swoją gre w układanie śmiesznych klocków... Biedni...
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
zachowuje sie naturalnie, pierdole konwenanse i robie to na co mam ochote zamiast odpierdalac na sile jak wy, pojebusy ;]]]
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.