Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dlatego ja czekam albo na recenzję kogoś kto siedzi w temacie albo też na swoją jeśli wpadnie mi to w ręce. Na to drugie się nie zapowiada dopóki nie będzie dostępne w PL.
baltazargabka pisze:No tak patrze że na stronie jednego ze sklepów pojawił się komunikat/ostrzeżenie/chwyt marketingowy jak zwał tak zwał
Co do substancji, to jeden ze znajomów miał ostatnio przypadkową styczność z 50mg tejsubstancji i bardzo sobie chwalił (wielki fan mxe, od czasu delegala na dyso odwyku), pytanie czy dał się porwać "magicznemu powrotowi" czy też rzetelnie przekazał info o działaniu :P
Ogólnie w/g jego opisu feelsy byly na poziomie niemal identycznym MXE, z tym, że nieogar bardziej dało się kontrolować. Sniff niewyczuwalny, niedrażniący, w zasadzie bez side effectów.
scr pisze: Na to drugie się nie zapowiada dopóki nie będzie dostępne w PL.
mikeleangelo pisze:Jadłem, per oral. Próg ~5mg, lekko ~10mg, średnio ~15mg, mocno +30mg. Jadłem MXE, jadłem tak samo 3-meo-pcp i 4-meo-pcp. Ja bym to stawiał gdzieś pomiędzy MXE a 3-meo-pcp, wróżę substancji karierę w świecie dyso.
jestem po lekkim wplywemm. opisze pozniej dokladnie, nie powiem Wam na co dokladnie dziala poniewaz nie jesteem w stanie odroznic jaki hormon sie uwalnia nie jestem tej klasy speceem. Ale jestem mocno zajebany, na peaku odcina prawie ze od świata ale poza peakiem jest bitwa z vietkongiem normalnie muzyka cyk cyk stare klimaty najlepiej wyciągnać typu gigi d i hoj :listen:
Napiszesz coś więcej ile trzyma i czy jest jakiś zjazd/męcząca bezsenność jak po MXE? Jest jakaś euforia czy stymulacja czy też raczej zimna dysocjacja?
scr pisze::D no kurde ale mi smaka narobiłeś.
Napiszesz coś więcej ile trzyma i czy jest jakiś zjazd/męcząca bezsenność jak po MXE? Jest jakaś euforia czy stymulacja czy też raczej zimna dysocjacja?
No i ciekawią mnie inne drogi administracji. Sam całkiem niedawno w bardziej przebadanych dysocjantach zauważyłem kolosalne różnice między profilem działania, a sposobem podania, cóż jest to logiczne, więc bardziej męcić na ten temat nie będę.
Jakby ktoś jednak podejmował próby inwazyjnych jak i normalnych dróg administracji to proszę o ostrożność !
Mam nadzieję że pod koniec następnego tygodnia będę mógł rozpocząć testy.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.