MonsieurSerotonina pisze:u mnie np. DXM zażyte jednorazowo spowodowało ustąpienie kilku silnych lęków z przeszłości i stan ten utrzymał się po zaprzestaniu działania i utrzymuje się nadal, choć może być to efekt przeżycia niż zmian.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło pisze:"Stan utrzymuje się nadal" czyli jak długo?MonsieurSerotonina pisze:u mnie np. DXM zażyte jednorazowo spowodowało ustąpienie kilku silnych lęków z przeszłości i stan ten utrzymał się po zaprzestaniu działania i utrzymuje się nadal, choć może być to efekt przeżycia niż zmian.
Przemyślenia mogą zostać z tobą na zawsze, a według mnie HPPD jest pozytywnym skutkiem ubocznym :P
Gówno prawda.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.