Tytoń ma osobny dział → >LINK<
jaitylkoja pisze: ja po zjedzeniu za dużej ilości słodkiego mam odruchy wymiotne.
edit
mowa jest o ekstrakcji teobrominiy, a nie kofeiny!
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Osobiście takie efekty jakie ono ma normalnie pite to mnie satysfakcjonują, ale ciekawe jestem co by było jakby je palić :-)
Już nie pytam o podanie doodbytnicze bo wątpie aby ktoś próbował a sam nie zamierzam nigdy ładować sobie tabliczki czekolady w dupę <_<
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ej a gdyby tak sprobowac pic kakao? co wy na to? kto sie odwazy? kurwa no panowie zaraz ktos wyskoczy z zajebaniem w kabel...
no nie moge jakie tu teksty czasami leca :)
a pomyslal ktos z was, ze kakao dziala (np. uspokajajaco) ze wzgledu na to, ze jest robione na mleku i jest slodkie? :)
generalnie to ja tam lubie czasami sie nażreć słodyczy (mars delight, kinder bueno) a do tego trzasnac sobie kawe... niestety ze wzgledu na rozmiary mojego brzucha ne stosuje tego zbyt czesto, bo poza slodyczami lubie jeszcze kochac sie z pieknymi kobietami, ktore jak wiadomo srednio przepadaja za grubaskami :D
przepis na dobra mieszanke:
seks z zajebistą laską, tabliczka czekolady (czy czegos slodkiego wg uznania), lozko, i muzyczka chillout z glosnikow, nie za glosno :) - zadne dragi nie dadza mi takiego przezycia, bo to jest przyjemnosc na zupelnie innym poziomie :)
pozdroo
W jednej mądrej ksiązce o narkotykach i uzywkach wyczytałem ze, teobromina pochodzi z tej samej rodziny zwiazkow co koffeina, ale dzialanie ma nieco inne nie pobudza tak bardzo serca ale za to rozszerza naczynia krwionosne. Książka bardzo rzetelna wszysko było poparte badaniami z odsyłaczami do żródeł niestety nie pamietam tytułu ale po wakacjach sobie przypomne bo ksiązka krazy po szkole.
Legalize it! Bless... :)
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.