Nikt raczej nie wywróży czy to będzie dla niej bezpieczne. Może najpierw 5mg i jeżeli będzie spoko to dorzutka 10mg? Zawsze zachodzi jakieś ryzyko, może sobie np. wkręcić że ją boli, chociaż homet jest raczej miły i kolorowy to nigdy nie wiadomo.
Jeśli się zdecyduje to polecam jakieś lajtowe benzo w razie w ;)
Ja na pierwszy raz brałem 15 miligram i chociaż z tego co czytam to dla was to mało i nie mam startu i wszyscy mowicie że branie za mało nie ma sensu, to właśnie ja bym to nazwał ostrożnoscią i odpowiedzialnością, te 15milgram dało mi dość wyraźnie odczułem efekty, właśnie takie jak wymieniacie, przy zerowym niemal zmianie tętna/pulsu. Na drugi raz zatem nie zawaham sie wziąć 30.
Zapytam o dawkowanie, chociaż przeczytałem temat i dział "how to" to zastanawia mnie skąd rozbieżności pomiędzy dawkowaniem z tripsita gdzie 20mg to już mocne strong, a według opisu na hyperrealu 25mg to taka dawka akurat. Tripsit mnie nigdy nie zawiódł i dawkowanie zazwyczaj się sprawdzało, nie chciałbym więc uderzać w górna granicę strong, tylko w dawkę średnią, byle nie bardzo słabą. Ile zalecacie? 15mg byłoby dobre?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.