Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Mi na początku wystarczała jedna szósta grama ekstraktu x5, obecnie odlatuję na jednej ósmej wymieszanej z podobną ilością suszu. Nie wiem, skąd ta odwrotna tolerancja, ale jak dla mnie bomba - taniej, szybciej, mocniej ^^
Dla porównania, byłem świadkiem jak kumpel wypalił ze trzy razy tyle, co potrzeba mi i miał tylko lekkie zaburzenia postrzegania świata ("Jakbym patrzył na świat w lustrze" - tak mówił) - ja po tej dawce chyba bym stracił przytomność.
Potwierdza się reguła, że każdy inaczej reaguje na salvinorin.
ja po tej dawce chyba bym stracił przytomność.
Potwierdza się reguła, że każdy inaczej reaguje na salvinorin.
zrodlo: Salvia Divinorum FAQ http://sagewisdom.org/faq.html
nie wazne ile spalisz(oczywiscie nie ponizej 1/3g), nie wazne ile razy paliles(jesli juz raz cię złapało oczywiscie)
Ważne jak się do tego nastawiłeś i z kim to robisz. Koleś palił kilka razy, wzielo go, potem palil znowu kilka razy ale z dziwnymi ludzmi i nic, ostatnio spalil ze mna tylko 3 buchy suszu(wyszlo 9 buchow z cybucha a wbity byl gram wiec na prawde malo)!!! i miłych lotów życzy driud było :D
Co do własnych doswiadczen to gdy cos mnie trapilo nie potrafilem poplynac z salvia, a gdy jestes wyluzowany i wiesz ze do okola sami swoi wystarczy mi niecale pol grama i miłych lotów życzy driud :) ale teraz bede robil ekxtrakt bo uczucie palenia nie jest zbyt mile, jak to okresil ostatnio kumpel gdy juz go kleplo "to jest jakby ktos ci sandałem orbitalnym walnał w ryj"
dosis facit venenum
dosis facit venenum
Czy to jak długo trzyma się dym w płucach ma znaczenie??
Potrafiłem i potrafię bez problemu utrzymać dymek gandziowy w płucach przez 2 minuty...pisze się o trzymaniu dymu SD najlepiej okolo 30 sekund,wniosek z tego że im dluzej tym lepiej <_<
Ps. kiedys kumpel przy paleniu jakiegos sqnka mial taka faze ze zapmniał chłopak oddychac i zaczał sie dusic...ale to byly poczatki palenia...
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.