Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 181 / 0
Ile starczy na bucha, aby jakoś efektywnie klepło.
  • 448 / 14 / 0
Dawkowanie takie jak przy alfie, z poprawką na czas trzymania bucha.
  • 979 / 122 / 0
Ok potestowałem solo. Przez parę godzin poszło coś koło 200mg z folii wszystko.
Pierwsze wejście nawet sztos, przez chwilę myślałem, że serce mi z klaty wyskoczy:d
Po paru minutach euforia mija, zostaje słaba stymulacja. Kolejne dopalenia euforii już nie dawały, speeda na sekundy dosłownie- wynagradzały za to wszelkimi mozliwymi paranojami, nerowbólami, drżeniami i ogólnym poczuciem strucia.

Aha jeszcze co do smaku mi się przypomniało. Jak dla mnie to tego się wręcz nie da utrzymać w płucach przy dobrej chmurze. Piecze w przełyku, wszędzie czuć chlor, który dodatkowo później zostaje w nosie i nie idzie go stamtąd za bardzo przepłukać, więc pierwsze minuty schodzą na walkę z wszechobecnym smrodem.

W dwóch słowach, straszne gówno.
A-PVT jest przy tym w miarę ok...
  • 447 / 45 / 1
Mądry kolega poczestowal tym swoją dziewczynę przed chwilą, a laska ma niezle problemy psychiczne. Grozi jej coś?
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 2428 / 90 / 0
Raczej nie z tego co tu czytam, zalezy jeszcze jaka dawka?
btw - spytaj sie kolegii czy bigosa by nie poczenstował ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 448 / 14 / 0
@Bigos, odpuść se. Nie warto, hexen znacznie lepszy. Kolega wyżej potwierdza moje badania. No chyba, że chcesz sobie powiększyć CV ;)

@zawszeponadcialem jaka dawka? Może lekko się zeschizuje co najwyżej. Jeśli nie ma przepalonych obwodów dopaminergikami, to nic tragicznego się nie stanie.
  • 571 / 28 / 0
A wie ktoś czy wjazd tego iv bolesny? Bo ten chlor trochę przeraża jednak, bardziej niż fluor nawet.

Fuzja - 909

IV tej alfy sobie odpuściłem na razie, sniff wchodzi elegancko jeśli chodzi o działanie, jest jednak zajebiście bolesny, nawet zęby bolą.
Efekty zbliżone do alfy tylko mniej intensywne, podobne oszołomienie i stymulacja. Nie mam pojęcia jak długo trzyma ani jak wygląda zejście bo od kilku dni jadę w ciągu na 4 różnych alfapirolidynoketonów wrzucanych na zmianę albo razem. Tak czy inaczej na pewno będę do tej alficy wracał, obok pv8 w krysztale to dla mnie najlepszy zamiennik alfy pvp.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 448 / 14 / 0
Jak byś ocenił euforyczność 4cl w porównaniu do alfy? Sort w brązowych grudach czy czystym krysztale? Pytam, bo masz odczynnik od innego vendora, więc może jest lepszy od tego opisywanego przeze mnie. Testowałeś także mdphp - jak rozumiem 4cl wypada lepiej jako zamiennik alfy?
  • 571 / 28 / 0
Tak, MD PHP w formie ciemnych grud to trochę inna historia, 4CL bliżej do alfy, sort w białym krysztale. Euforia na pewno mniejsza niż przy oryginale ale i tak jest nieźle, więcej czystej stymulacji.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / 1 / 0
ile na nos ? ile na brzuch? dla kogos kto nie jest przezarty, przerwa 3 miesieczna od wszytkiego
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.