Night Garden pisze:Znajdą?yam'teoretyk pisze: Kropla w morzu.. Pominą. Znajdą jeszcze coś na mnie.![]()
Człowieku, od kiedy jesteś moderatorem, masz już własną teczkę w CBŚ, a Twój nick jest gdzieśtam przyczepiony na tablicy korkowej ;)
*Psiarski to nie pieski, jeśli chodzi o przymiotniki.
**http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 48#p189248, 3. akapit.
Wy! - strzeżcie się - [b]AMOK 997! JEBAĆ PSIARNIĘ!!![/b]
Sława kiferom!
Nie stałbym się narkomanem marihuany :nuts:
Hyperreal otworzył mi oczy, wybudził mnie z matrixa , tego realnego , w którym ludzie do dziś trwają w propagandzie i moheryźmie...
Dziękuję
Simplicity means no longer plain
Strugglin' with the insane
Darkness and warmth
The obvious and mysterious
Magical colors, mythical shadows
Half thought with no meaning
They label me insane
§h¶ôňgĽéĐ.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.