Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 68 / 2 / 0
Witam,

chciałem zaproponować taki wątek. Jeżeli istnieje to oczywiście - kosz i najmocniej przepraszam.

Jakie są wasze rekordy w ilościach wypitego GBL dziennie lub tygodniowo/ miesięcznie?

Moje osiagnięcia to:

dziennie: ok. 20 ml

a w tygodniu ostatnio mi poszło coś około 80 ml

Nie wiem czy to dużo czy mało, wiem natomiast, że sa tutaj lepsi zawodnicy i chętnie poczytam Wasze osiągi :-p :cheesy:
Uwaga! Użytkownik UwalniamEmocje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
rekordy w zazywaniu substancji to glupota, powinno sie szczycic jak najmniejsza liczba polewek a nie kto szybciej i mocniej sie wjebie :D

20ml to duzo na dzien...

80ml na tydzien to tez nie malo bo daje niecale 12ml na dzien...

jak nie chcesz sie wjebac to ogranicz ilosci i czestotliwosc...

gbla najbezpieczniej polewac do 5,4-6ml dziennie , przy 8ml juz powinna zapalac sie ostrzegawcza lampla a do 12ml to co najwyzej raz na jakis czas , do tego przerwy w polewaniu i nie wpieprzaniu przy tym baklofenu, benzo i alko....

a najbezpieczniej to brac nG 9g dziennie , wtedy to sie mozna bawic tak dzien w dzien bez konsekwencji, konsekwencji wjebania fizycznego oczywiscie (o ile nie mam nadszarpnietego gaba) POTWIERDZONE MEDYCZNIE.....choc i tak polecam robic przerwy co by cieszyc sie w pelni efektami i zminimalizowac efekty uboczne do calkowitego minimum

na koniec sypne jak ze starym i madrym klasykiem, z salonowych automatow:

Choose Your Destiny !!

%-D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 2278 / 278 / 3
A co, jak wpieprzasz na dzień GBL, a na noc baklo i benzo (niby krótko działające, jak alpra czy eti, ale jednak)? Z tego da się w ogóle wyjść?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 68 / 2 / 0
Angry masz rację świętą, własnie od tych polewek wylądowałem w psychiatryku hehe. Próbowałem przemycić butelke ale stwierdziłem, że to teraz idealny moment na zrobienie sobie przerwy.

@Up nie mogę jeszcze edytować postów ale na sen spróbuj zalaste (olanzapina) Ja dostaje teraz to i zasypiam na korytarzu gdzie co noc przywożą jakiegoś delikwenta w pasach drącego tyja jak na marszu niepodległości hehehhe
Uwaga! Użytkownik UwalniamEmocje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 26 / 1
Do celów rekreacyjnych 1,5 ml z późniejszymi polewkami od 1,2 do 1,7 ml i jest bardzo przyjemnie. Więcej staram się nie lać, gdyż do "zabawy" wkrada się senność.
Natomiast na poprawę nastroju wystarcza mi 1 ml. Czasem aż trudno mi uwierzyć, że w ciągu piętnastu minut samopoczucie może się zmienić o 180 stopni.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 5932 / 1224 / 43
Z przyzwyczajenia standardowa dwójeczka. Kiedyś już usypiała, dziś działa jak kiedyś - 1,5ml. Dodam, że piję TYLKO z kranówką, z czymś innym mi tak nie wchodzi. Około 4 lat w piciu, wytworzyło pewien nawyk do mieszania go z kranówką. Po prostu woda.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 6 / / 0
Jak chcemy polać raz a dobrze to tak 2,2 ml. A jak mamy na uwadze późniejsze dolewki to lepiej zacząć o 1,2 ml i polewać po 1,3 ml, 1,5 ml.
Uwaga! Użytkownik GammaBłysk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Serio? Co takie dawkowanie niby daje?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 6 / / 0
A to daje, że jak chcemy raz a dobrze polać to te 2,2 ml poczujemy porządnie. A jak chcemy dolewać to pierwszą polewkę małą czujemy, drugą większą żeby poczuć już na tolerce zbudowanej przez pierwszą polewkę. W ten sposób cieszymy się gieblem bez obawy o możliwość zaśnięcia.
Uwaga! Użytkownik GammaBłysk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 60 / 0
Mi tam zdarzało się przysypiać po ilościach rzędu 1,8ml. 1,5-1,6ml było w sam raz, więcej tylko w miksie z amfetaminą.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.