Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 110 / 5 / 0
Bardzo silna i kolorowa faza, po 1mg ego death, polecam na początek 0,5 kartonika. Mam spore doswiadczenie w psycho a dla mnie było ż mocno
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 441 / 21 / 0
Dysocjant37 pisze:
Bardzo silna i kolorowa faza, po 1mg ego death, polecam na początek 0,5 kartonika. Mam spore doświadczenie w psycho a dla mnie było ż mocno
Potwierdzam. Dla mnie też za mocno, do tego do 1mg nboma dopaliłem syntetycznym kanna 5f-akb-48 i potem to już zupełna utrata kontaktu z światem. Padłem na łóżko i doznałem nirvany widząc jedynie kolorowe fraktale przez godzine O.o
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 977 / 222 / 0
^Palenie kanna po NBOMe, zwłaszcza tak mocnych jak 25B, może skończyć się bardzo źle.
  • 1329 / 58 / 0
Samo branie NBOMe może się skończyć bardzo źle, trujące to trochę substancje ;]
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 448 / 14 / 0
Zdecydowanie 25B był moim ulubionym sajko. Żadne kolorowe zabawy, tylko porządny lot, OEVy na poziomie, że można tylko leżeć i się "kręcić". Co do miksów, to myślę, że jak ze wszystkim - zależy od głowy. Mój ostatni trip, jeszcze przed lipcem, został wzbogacony o dopalanie alfy i wspominam go jako najciekawszy i bardzo euforyczny %-D
  • 145 / 1 / 0
Co sądzicie o przywaleniu 2mg na imprezie sylwestrowej - wszyscy imprezowicze pod wpływem alkoholu. Od kiedy oswoiłem się z psychodelikami nie przepadam za alkoholem. 1mg robi mnie za słabo a na trzeźwo też nie chcę siedzieć tylko mam dylemat czy towarzystwo nie-psychonautów może być męczące po 25b.
Nie wiem czego chce, chyba THC
Cecha THC właśnie taka jest
  • 680 / 43 / 0
Aigor pisze:
Co sądzicie o przywaleniu 2mg na imprezie sylwestrowej - wszyscy imprezowicze pod wpływem alkoholu.
Nope.
Aigor pisze:
tylko mam dylemat czy towarzystwo nie-psychonautów może być męczące po 25b.
Imo wrzucanie psajko w warunkach gdy jest takie ryzyko ze bedzie chujowo przez warunki jest bezsensu. U mnie np wszystko musi byc idealne jesli chodzi o s&s. Ale ja w ogole nie rozumiem jak sajko moze byc dla kogos substytutem alko, takze to tez zalezy od osoby i podejscia...
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 140 / 4 / 0
Wiesz co też ostatnio mialem dylemat czy zarzucać czy nie - domówka u kumpla , wszyscy pod wplywem alko ( ale kilku z nich juz kiedys tripowali ) po zarzuceniu juz na peaku siedząc w domu , mowie sobie ' bedzie albo zajebiscie w chuj , albo chujowo w chuj' zaryzykowałem i bylo naprawde zajebiscie :P
  • 448 / 14 / 0
25c to jeszcze, bo oevy nieraz w ogóle nie występują, a euforia do zabawy jest jak najbardziej. 25b zdecydowanie odpada, zresztą w nie-sajko towarzystwie nie ma co się pchać, jeszcze sobie coś wkręcisz i po zabawie. Zresztą, pchanie się w bodyload na fenetylamince na sylwestra?
  • 1151 / 230 / 7
Aigor pisze:
Co sądzicie o przywaleniu 2mg na imprezie sylwestrowej - wszyscy imprezowicze pod wpływem alkoholu. Od kiedy oswoiłem się z psychodelikami nie przepadam za alkoholem. 1mg robi mnie za słabo a na trzeźwo też nie chcę siedzieć tylko mam dylemat czy towarzystwo nie-psychonautów może być męczące po 25b.
Tak, krzyczący i rzygający ludzie będą męczący. Po 2mg na pewno %-D %-D

Znajdź niepijące towarzystwo które weźmie fenylki, tryptaminki albo MDMA i z nimi przywal, może być na tej samej imprezie, byle byś miał swoje towarzystwo do rozmów i podziwiania fraktali.

A jak koniecznie musisz przebywać z pijanymi ludźmi a nie chcesz / nie możesz pić, dyso + MJ będzie najlepszym pomysłem, do tego możesz dorzucić jakiegoś serotoninergika (tylko jeżeli z acodinem lub MXE, to malutko!!!).
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).