Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Mam pytanie. 16 Lipca będę miał robione testy (mocz) na dragi. Testy będą robione u mojego pracodawcy w stanach (usa) Moje pytanie brzmi następująco: ile (chodzi mi głównie o piguły, ponieważ jestem ich amatorem od dłuższego czasu) kręgi mogą się utrzymywać w moim moczu? (niech będzie górna granica). Trawkę odstawiłem już kilka tygodni temu, ponieważ z tego co wiem utrzymuje się najdłużej.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 91 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Versus »
Będą.... dłużej... piguły...

Po tygodniu(góra dwóch) abstynencji nie powinni nic wykryć w moczu.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fufu7k »
wybacz za ortografie nigdy nie była moją mocną stroną (lenistwo:P) i dzięki za odpowiedź to moge sobie poszamać jeszcze jakiś czas
  • 803 / 7 / 0
Witam!
Może przeoczyłeś ten temat...
Przeczytaj do końca. Nie pisałeś jaki czas juz nie popalasz, ale thc w organizmie potrafi utrzymać się o wiele dłuuuużej. Wszystko zalezy od częstotliwości palenia.

ps. Poprawiłem twój pierwszy post, ale w przyszłości dbaj o poprawność jeśli wynika to tylko z lenistwa. Przeglądarka Firefox2 automatycznie podkreśla orty...
pozdro
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 622 / 28 / 0
Na pigułę nie ma chyba testów... No chyba, że w środku była feta albo PMA to wykryją jako fetę. Ale w sumie jak to jest w USA to pewnie mają jakieś zajebiste techniki i mogą wykryć :/ Chuj ich tam wie. W każdym razie sądze, że po tygodniu już nie ma w tobie śladu tego dropsa (i nie wykryją). Ale gwarancji Ci nie daję :)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Tak jak powiedział opiate. W USA mają zajebiste techniki i mogą wykryć. Oto jedna z nich :
http://www.youtube.com/watch?v=Ve43GcS6lVc
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Na standardowych testach na amfę MDMA daje pozytywny wynik. Przy multitestach także pozytywnie wychodzi amfetamina. W końcu MDMA to 3,4-metylendioksymetamfetamina
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.