Do tego tani, ale koniecznie trzeba mieć reckę - wtedy za 60 lub 90 tabletek 10mg płacimy ok 15zł, bez recepty za tą samą cenę mamy ich zaledwie 10. Nie podbija działania kodeiny.
Nie mogę sobie pozwolić na bycie przymuloną przez następne 10 godzin, więc zarzuciłam 20mg loratadyny i wydaje się, że działa. :-D
Przy ostatniej zabawie z PST 10mg skutecznie wyhamowało wymioty i przyćmiło nudności; dawka jednak trochę za mała.
Spokojnej nocy ;]
tur3k pisze:Ja napiszę, że to bardzo dobry lek na alergię na wszelakie pyłki.
30 listopada 2015jesus.needs.you pisze: Potwierdzam, spoko dodatek do dużych dawek DXM :)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.