Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
Toż są to bardzo małe kawałki, pyłu też sporo. Robiłem kiedyś z totalnego pyłu i działała tak samo jak z tego grubszego suszu co normalnie używam. ( tyle że krócej wystarczyło trzepać) Woda którą zalewam ma około 60 C

Jednak faktycznie w końcu muszę zrobić gotowaną i zobaczyć jak się ma do używanej obecnie.
  • 498 / 27 / 0
zerwalem na szybko z 300g suszu bombki duze niektore male ale wiekszosc to na bank byl lekarski ile czasu to gotowaać do spozycia z 30min? w nocy udam sie po reszte %-D

okrogle kule to na bank lekarski nie? te stozkowe to polny ta>? przewaga byla tych okroglych kol

smak taki bezsmakowany moze dlatego ze 1.5l wody zrbilem
pije pije zobaczymy ale ciecz jest czarna jak kawa

Fuzja - D5

zasnalem czyli dobry znak oczy szpilkowate jak wstalem cos tam kleplo
za duzo klonow wczesneij wrzucilem mam jeszcze z 150g slomy i troche glowek rano to ugutouje ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 98 / 48 / 0
U Drzewo,to już po ptokach,ale dla informacji i ku przestrodze innym zainteresowanych-jak nie wiesz jaka ilość suszu na ciebie zadziała i nie masz bladego pojęcia jakie to będzie działanie,to najgłupszą rzeczą jaką można zrobić,to zmieszać zupkę z jakimikolwiek prochami!Po pierwsze-z opiatami nie ma żartów,bo są podstępne jak była żona i potrafią uderzyć "z partyzanta"(tzn. wydaje się delikwentowi,że jest dobrze,a tu, nachle-jeb:i człowiek leży nagrzany jak morświn ,albo z mordą w kałuży,albo na ostrym dyżurze,tudzież na stole sekcyjnym )
Uwaga! Użytkownik fado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
thomer pisze:
PYTANIE ZASADNICZE <TL;DR>: CZY KTOŚ MA PROBLEM Z DZIAŁANIEM OPIO (JAKICHKOLWIEK) PODANYCH DOUSTNIE??
Na mnie od pewnego momentu przestały działać syntetycznie opio podane doustnie lub przez śluzówkę, tzn. zaleczają skręta jedynie... A kiedyś działały normalnie. Tyczy się to (z tych które brałem od tego czasu) - tramadolu, buprenorfiny, petydyny i fentanylu...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 498 / 27 / 0
po jakim czasie czuc makiware? ugutowalem reszte slomy wypilem z 20min temu 3 szklanki zostaly z 4 jeszcze smak taki nijaki kolor brazowy

narazie lekkie dreszczyki nie wiem czy wrzucic reszte od razu czy pozniej
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 788 / 21 / 0
Wiadomo, dużo zależy od tego czy pijemy na pusty żołądek etc. Jednak wszystko co pite, to wchodzi raczej do 40min.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 27 / 0
slaba ta makiwarka byla poprawilem 300mg kody ;-) niedawno
  • 98 / 48 / 0
chlorekturbokofeiny pisze:
Toż są to bardzo małe kawałki, pyłu też sporo. Robiłem kiedyś z totalnego pyłu i działała tak samo jak z tego grubszego suszu co normalnie używam. ( tyle że krócej wystarczyło trzepać) Woda którą zalewam ma około 60 C
Gostek naum się cytować posty, nie domknąłeś tokena. p@

Był sobie Gostek,który pomykał po mieście z małym,turystycznym termosikiem pod pachą.Od czasy do czasu ,przykucał sobie w kąciku w jakieś milutkiej knajpce i zamawiał dwie najtańsze herbatki z zastrzeżeniem,aby herbaty były w torebkach i podane osobno-bez namaczania w szklankach.Wlewał wrzącą wodę ze szklanek do termosu, zakręcał i czekał kilkanaście minut.Serwował później wywar do szklanek i z wielką celebracją wypijał,to co mu się w tym jego termosiku naparzyło.Chyba nie trzeba wyjaśniać co oprócz wody,ów Gostek miał w turystycznym niezbędniku?
Jakby nie kombinować,to musi być wywar,a nie przetrzepana po łebkach lura.

[scalono z ]

Gostek już niczego się "nienaumie",bo się się już dawno chłopinie zmarło.Przeniósł się na drugą stronę tęczy min.z powodu nadużywania makiwary,która dosłownie wyżarła
mu żołądek ,a z jelit zrobiła papkę.Jego dzieci są dziś starsze od niejednego na tym forum,więc Gostek winien pozostać jedynie przykładem i przestrogą dla innych,a ja jestem, fado-tak dla porządku.
Uwaga! Użytkownik fado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
makiwara wyżarła żołądek? Brzmi jak science fiction. Co tam jest takiego co by miało wyżreć wnętrzności?

Moglby jakis spec się odnieść?
  • 104 / 16 / 0
Kwasek cytrynowy sypany bez potrzeby i
niemożność wysrania się.M w to nie mieszajcie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.