Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
P.S wypiłem jeszcze 3 dębowe i kopciłem, dorzuciłem do tego Fluanxol ale z tego co sie dowiedziałęm na forum to neuroleptyków się nie ćpa...:-/ no trudno...... i sory ale jeszcze jedno pytanie, czemu benzodiazepiny mozna walić rekreacyjnie, a neuroleptyków podobno nie mozna cpac.....
Neuroleptyków się nie ćpa, bo nie mają żadnego działania narkotycznego.
Ja benzodiazepiny wole jeść, ewentualnie strzelić IV.
powiedziala Sol po wciagnieciu ladniutkiej gribiutkiej kreski z zolpidemu + alprazoramu (czy tam jak sie to odmienia)
Sol pisze: heh jakos ta chec rozumiem :nuts: tez wole wszelkie benzo czy usypiacze typu zolpidem, zopikoln podawac donoswo... nie wiem czemu, dzialania przeciez nie wzmacnia. chyba kwestia psychiki- " do nosa znaczy sie dobrze bedzie" ze tak trywialnie strawestuje.
PS niedawno odkryłem że benzodiazepiny fajnie wchodzą wrzucone pod język i w ten sposób konsumowałem clonazepam 2 mg, Po co psuć i tak skaraną klamę??
pozdro!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.