Zredukowałeś łączną dobową dawkę o połowę, co musiało się odbić na "jakości wegetowania"... Ja zawsze na wieczór musiałem zjeść dużą dawkę (7-8 paczek) + 2 piwa, żeby rano nie obudzić się na skręcie.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
grzdyl pisze:Wtedy jak dorzuciłem te 300mg to był już stan, w którym koda zaczynała schodzić, więc podbiło działanie w sensie, że wzmocniło.
Sugerujesz, że jak wchodzi i się dorzuci to podbija=wzmacnia ? Kurde. To ja też tak chcę! A nie walę 450 mg i 150 mg, gdy zaczyna wchodzić pierwsze 450 mg, a tu nic. Może dłużej się robi to grzanie, ale nic poza tym.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Mikołaj Jaska
Blue_Berry pisze:Jest ryzyko, że dorzutka nie poklepie, a jeśli zarzucisz 300mg na raz, to przynajmniej się upierdolisz. Chcesz się upierdolić? Jeśli nie i ma być to tylko lekkie klepanie, to możesz spróbować dorzucać.
Mikołaj Jaska
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.