Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 2 / 0
legal jako jedyny ostał się z tej grupy ;-) fajny też jest nm-2201 i mmb-2201 z legalnych jak lubisz thj-2201
  • 345 / 6 / 0
Re: THJ-2201
Nieprzeczytany post autor: betaguczi »
mam pytanie co zrobiłem źle że thj prawie sie nie rozpuściło w sloiku z acetonem wlozonym do miski z wrzątkiem ?
  • 129 / 2 / 0
a skąd miałeś ?
  • 345 / 6 / 0
od [sorry, bez źródeł], ale nie wiem o co chodziło bo ostatnio jak robiłem maczanke to rozpuściło się w kilka sekund nawet mieszac nie zacząłem..
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycięto nieregulaminową treść
  • 887 / 11 / 0
Też mi się tak zdarzało ale klepało normalnie.
Co do thj moim zdaniem lepsze od mn2201, ogolnie polecam
  • 14 / / 0
Czy 2210 ma jakiś bardzo wyróżniający się zapach przy paleniu? Jeśli tak to można go jakoś zamaskować?
  • 345 / 6 / 0
ikari pisze:
Czy 2210 ma jakiś bardzo wyróżniający się zapach przy paleniu? Jeśli tak to można go jakoś zamaskować?
Szczerze mówiąc maczanka na damianie smakowała dokładnie tak samo jak czysta damiana %-D
  • 26 / 2 / 0
ikari pisze:
Zamaskować można na wiele sposobów. Najtańszym jest kartonowa rolka po papierze toaletowym wypchana z jednej strony papierem a z drugiej starą skarpetą. Dmuchając przez to prawie cały dym i zapach zostanie wchłonięty przez nasz filtr ;-)

Najlepiej żeby skarpeta miała ze dwa dni - redakcja %-D
  • 39 / 1 / 0
Bardzo fajne, lajtowe kanna. Maczanka o proporcjach około 0,6g:12g robi fajnie po kilku buchach. Ogólnie to ciężko się tym przejarać, siada głównie na ciało i w moim przypadku po naturalnej acz mocnej bace jest o wiele ciężej na bani jeśli chodzi o schizy i psychodelę :-)
Uwaga! Użytkownik Oring nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
to 2 kanna z moich ulubionych po nm-2201 a tylko dlatego że nie trzyma tyle co nm ;-) w mixie te 2 robią swoją robotę mniam ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.