Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
DorianGray pisze:
Niedawno znajomy uraczył mnie na kacu surowym jajkiem rozmieszanym z łyżką oleju i pieprzem. Powiem krótko, cudowna mikstura.
Surowe jajko naprawdę może zdziałać cuda na potężnego kaca :old:
  • 251 / / 0
mała jajecznica na cebulce i herbata troche stawia na nogi..
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
  • 34 / / 0
a12b34 pisze:
DorianGray pisze:
Niedawno znajomy uraczył mnie na kacu surowym jajkiem rozmieszanym z łyżką oleju i pieprzem. Powiem krótko, cudowna mikstura.
Podpisuje sie pod tym obiema rękami! :-D
Uwaga! Użytkownik Zivkovic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 251 / / 0
słyszałem już o tym za łebka, ale nie praktykowałem ;)
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
  • 410 / 23 / 0
Benzodiazepiny. 2,5 mg lorazepamu pod język z rana i jesteś wolny od kaca - psychicznie i fizycznie. Z domowych sposobów zimna Coca-Cola (nie wiem OCB, ale na kacu mam straszne parcie na nią), do tego tłuste ścierwo z McDonald's (niezastąpione zwłaszcza jako "podkładka" przed grubszą imprezą).
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
to oczywiste surowe jajko to super przysfajalne bialko i amoniak alkohol kompletnie wyplukuje wiele dobrych rzeczy dla mnie takie super sniadanie na kaca to woda magnesia trzy surowe jajka z pieprzem i sola rosol domowej roboty dwa pomarancze trzy banany i mam po kacu
Uwaga! Użytkownik hollahoolaaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
Na kaca piję wodę z kiszonych ogórków, dwie godziny później biorę 600 mg kodeiny. Jeśli wieczorem nadal mnie trzyma, sączę sobie tłusty rosołek, popijając przy tym wódkę. Dużo wódki, więc rano zaczyna się od nowa.
Kobieta moja już znieść nie mogła tego rosołu. Albo... Albo może to mnie, alkoholika miała dość? Mojego picia.
  • 12438 / 2419 / 0
Pewnie już było pisane, ale dla mnie podstawowym i najlepszym lekiem na kaca jest mj. Mijają mdłości, wraca apetyt (a jak się już zje, to połowa kaca za nami) i dobry humor, a popołudniu można jeszcze kimnąć z godzinę : )
  • 992 / 49 / 0
a12b34 pisze:
DorianGray pisze:
jak bys mial poteznego kaca to na sama mysl o zjedzeniu surowego jajka bys sie :kotz:
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 65 / 1 / 0
Ja ostatnio doceniłem dobrodziejstwo jakie niesie za sobą klin :D najgorsza sprawa to tylko się przemóc... A jeśli chcę zapobiegać przed, to po prostu piję alko tylko z wodą(oczwiście wódka/whiskey bo przy piwach nie ma szans jeszcze wody dolewać)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.