Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Z tego co wiem, relanium dla zwierzat wypisane przez weterynarza wykypujesz w zwyklej aptece. Wiec jest to to samo relanium, nie wersja zwierzeca jak chyba myslales ;-) . Nawet tramal dla psa moze weterynarz wypisac i tez normalnie w aptece kupujesz.
  • 3523 / 51 / 0
rysiekzklanu pisze:
pytanie z innej beczki:

relanium w ampulkach, w plynie, do podania doodbytniczego dla psa chorego na padaczke :)
kolega ma mozliwosc rozmowy z weterynarzem, ktory zawsze wypisuje recepte, dowiedziawszy sie, ze sie skonczylo sie :-D
teraz: czy mozna zazyc to doustnie? ktos probowal? jak smakuje? jak dziala?
To co rysiek do łazienki i ogień %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 289 / 5 / 0
WildMonkey pisze:
rysiekzklanu pisze:
pytanie z innej beczki:

relanium w ampulkach, w plynie, do podania doodbytniczego dla psa chorego na padaczke :)
kolega ma mozliwosc rozmowy z weterynarzem, ktory zawsze wypisuje recepte, dowiedziawszy sie, ze sie skonczylo sie :-D
teraz: czy mozna zazyc to doustnie? ktos probowal? jak smakuje? jak dziala?
To co rysiek do łazienki i ogień %-D
lazienka jest zamknieta :-D
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 923 / 27 / 0
do benzodxm -> a pewnie ze sprobuje;] jednak ja jak na razie mam ze soba o tyle luksusowa ze wszystko probuje po razie, wylaczajac oczywiscie Panią Marię:] teraz mam na oku Lady Salvie, ale cholernie drogi ekstrakt:[

z innej beczki - wczoraj palilem suszone platki zarnowca miotlastego. susz taki ponoc nazywa sie broom i zawiera niejaka cytyzyne (nie wiem czemu kojarzy mi sie z cytozyna z DNA...). W opisie z ksiazki Legalhighs, jest mowa o 2-godzinnym relaksie, a na stepnie czujnośc wraz z wyostrzeniem kolorow, bez halucynacji. ja po spaleniu blancika poszedlem przekopac ziemie pod szklarnia, i normalnie lal sie ze mnie pot strumieniami, ale zero zmeczenia... nie wiem czy to zasluga brooma, czy mam taka boska kondycje...:P
eh troche offtop zrobilem, ale trudno, niech bedzie to odpowiedz dla benzodxm;]

pece
  • 755 / 19 / 0
wiem doskonale ze to z normalnej, ludkziej apteki ;) nie wiem tylko co z tym zrobic. bo dla psa kolega aplikuje przy pomocy strzykawki wsadzonej dziobkiem w pupke, a mnie interesuja inne metody podania, np. doustnie. da sie zrobic cos takiego, z Relanium w takich ampulkach?
o relanium podawanym doodbytniczo czytalem tylko w jednym miejscu w internecie, na jakims archiwum U.

i z tad moje pytanie - czy to to samo, co podaje sie iv albo doustnie, tylko w plynie? aktywna substancja pewnie tak, ale jakies ewentualne dodatki ulatwiajace wchlanianie przez odbycisko, ktore niekoniecznie musza byc przyjazne i przyjemne dla zoladka ?
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 24 / 1 / 0
ejkurwa co wy gadacia, obrazacie relanium!! ja zarzucilekm 20mg i jest po prostu zjebisci!!wiec prosze diazepam jest bardzo fajnyb.Ej srory bo kurwa ciezko sie pisze takzr e przepraszamn to sie wiemcej nie powtoryz. Pozdrawiam!!!!!3majcie sie i respect dla diazepamu.Kocham was jestecoe moimi bratnimi duszami.Niedlugo zajebe iv 15mg diazepamu i napewnobedzie lepiej niz teraz.Pozdro
Uwaga! Użytkownik MonicaBellucciLover nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 12 / 0
No to gratuluję. Mnie to nie robi, a jadłem też więcej. Relanium jest po prostu relatywnie słabe...
  • 24 / 1 / 0
no napewno alprazolan clonazepanm jest silniejsza od relanium.ale mi narzaie wystarcza diazepamik.Musze skolowac ten spryt 0,2 i se strzele 10mg.Jak myslicie to optymalna dawka jedt??Kurwa sory , ale ciezko sie pisxe.pozdro
PS nie mam tolerancjii8 to taka dawkaui mnie klepie :)
Uwaga! Użytkownik MonicaBellucciLover nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 923 / 27 / 0
nic tylko pozazdroscic...
  • 289 / 5 / 0
[quote="MonicaBellucciLover"]
no napewno alprazolan clonazepanm jest silniejsza od relanium.ale mi narzaie wystarcza diazepamik.Musze skolowac ten spryt 0,2 i se strzele 10mg.Jak myslicie to optymalna dawka jedt??Kurwa sory , ale ciezko sie pisxe.pozdro
PS nie mam tolerancjii8 to taka dawkaui mnie klepie ]
tez lubie diazepam bo taki lajtowy jest i mozna dobrze wymierzyc :-D
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.