rysiekzklanu pisze: pytanie z innej beczki:
relanium w ampulkach, w plynie, do podania doodbytniczego dla psa chorego na padaczke :)
kolega ma mozliwosc rozmowy z weterynarzem, ktory zawsze wypisuje recepte, dowiedziawszy sie, ze sie skonczylo sie :-D
teraz: czy mozna zazyc to doustnie? ktos probowal? jak smakuje? jak dziala?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze:To co rysiek do łazienki i ogieńrysiekzklanu pisze: pytanie z innej beczki:
relanium w ampulkach, w plynie, do podania doodbytniczego dla psa chorego na padaczke :)
kolega ma mozliwosc rozmowy z weterynarzem, ktory zawsze wypisuje recepte, dowiedziawszy sie, ze sie skonczylo sie :-D
teraz: czy mozna zazyc to doustnie? ktos probowal? jak smakuje? jak dziala?![]()
z innej beczki - wczoraj palilem suszone platki zarnowca miotlastego. susz taki ponoc nazywa sie broom i zawiera niejaka cytyzyne (nie wiem czemu kojarzy mi sie z cytozyna z DNA...). W opisie z ksiazki Legalhighs, jest mowa o 2-godzinnym relaksie, a na stepnie czujnośc wraz z wyostrzeniem kolorow, bez halucynacji. ja po spaleniu blancika poszedlem przekopac ziemie pod szklarnia, i normalnie lal sie ze mnie pot strumieniami, ale zero zmeczenia... nie wiem czy to zasluga brooma, czy mam taka boska kondycje...:P
eh troche offtop zrobilem, ale trudno, niech bedzie to odpowiedz dla benzodxm;]
pece
o relanium podawanym doodbytniczo czytalem tylko w jednym miejscu w internecie, na jakims archiwum U.
i z tad moje pytanie - czy to to samo, co podaje sie iv albo doustnie, tylko w plynie? aktywna substancja pewnie tak, ale jakies ewentualne dodatki ulatwiajace wchlanianie przez odbycisko, ktore niekoniecznie musza byc przyjazne i przyjemne dla zoladka ?
PS nie mam tolerancjii8 to taka dawkaui mnie klepie :)
no napewno alprazolan clonazepanm jest silniejsza od relanium.ale mi narzaie wystarcza diazepamik.Musze skolowac ten spryt 0,2 i se strzele 10mg.Jak myslicie to optymalna dawka jedt??Kurwa sory , ale ciezko sie pisxe.pozdro
PS nie mam tolerancjii8 to taka dawkaui mnie klepie ]
tez lubie diazepam bo taki lajtowy jest i mozna dobrze wymierzyc :-D
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.