Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 788 / 21 / 0
Ja jadłam sort od kochającego, jakoś początkiem roku. Miałam sampla, 100mg o ile dobrze pamiętam i wciąż uważam, że sort był świetny. Nawet jakiś raport skrobnęłam.
Jeśli aktualny sort wygląda bardzo podobnie, tym bardziej rozważam kupno w przyszłości.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
4-metyloamfetamina i 4-metyloamfetamina. Naprawde dzialaja ktotko. Miales to kiedys na probke od hurtownika. Psychiczne efekty utrzymuja sie niewiele dluzej niz w przypadku ketonow.
4-MA slabe gowno
4-MMA takie sobie. Substelne powiedzialbym

Grupa metyowa zmienia metabolizm tego calkowicie.
  • 492 / 16 / 25
4MMA już raz próbowałem, ale z racji, że dostałem sampla wiszę recenzję na forumie.

Najpierw z dwoma szczurami sniffneliśmy po około 40 mg. Weszło dosyć szybko, przyspieszone bicie serca, mielenie szczęką i językiem już po paru chwilach dawało o sobie znać. Poszliśmy usiąść na ławkę, ale już w drodze jeden ziomek narzekał na jakieś dziwne mrowienia i co chwile zatrzymywał nas szarpiąc za rękaw i mówił, że coraz mocniej mu wchodzi. Drugi szczur też po takiej dawce był zadowolony, obaj się cieszyli i objawy mieli podobne jak po dobrej amph. Lekkie roztrzęsienie i wyostrzony wzrok, donosili również o jakimś "innym widzeniu". Ogólnie byli bardzo zadowoleni, mnie jakoś ta dawka nie porobiła. Trochę polepszone samopoczucie i lekka stymulacja, ale żeby euforia czy coś to niekoniecznie. Później 3km drogę do domu zrobiłem w pół godziny, jakoś mocno mnie tak nie wystrzeliło, żebym musiał biec.

Później w domu na zejściu z kary na synt. kanna poszedł sniff jakieś 100 mg. Już po chwili wiedziałem, że mam do czynienia z lepszym sortem niż ostatnio. Ciarki na ciele, wyostrzone zmysły, dosyć duża choć znośna stymulacja, słowotok nawet w konwersacji ze samym sobą daje się we znaki. Ogólnie po za lekkim bólem w klatce piersiowej i może trochę zatok to bardzo przyjemnie. Libido bardzo podwyższone, zdolności intelektualne też. Można robić kilka rzeczy na raz i i tak czuć skupienie. Ogólnie duży jadłowstręt. Poszerzone źrenice też mocno widoczne przy tej dawce. Kardio było lekko czuć, ale przed testem zjadłem 2 catoprile 50, więc nie czułem tego bicia w klacie, mimo podwyższonego pulsu.

To chyba tyle.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 343 / 19 / 0
@HaszHaszowski: ile trzymalo?
  • 492 / 16 / 25
Po około trzech godzinach przepaliłem i przejadłem benzo więc ciężko powiedzieć, ale te 3 godziny były fajne.
  • 353 / 5 / 0
Re: 4-MMA
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Czuć serotonine? Jeśli tak to do jakiej substancji byś porównał 4-FMA czy 3-FA?
  • 492 / 16 / 25
Czuć sero, tak pół na pół z dopa, podobne nawet do 3-FA.
  • 353 / 5 / 0
Re: 4-MMA
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
To idealnie jak pół na pół
  • 40 / 1 / 0
Mi dziś kolezka to przyniósł mówił ze ma dojście i okazało się chujowe może go zwalowali ale wątpię bo smakowało jak scierwo
  • 720 / 12 / 0
Co tak słabo na temat tego związku? Przecież chinole oferują.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.