z góry przepraszam za prawdopodobnie kretyńskie pytanie, ale na pewno wiecie, że ilość wiedzy o uprawie jest ogromna i na początku ciężko się połapać.
Pytanie brzmi: Czy naprawdę do uprawy jest potrzebne laboratorium? Chodzi mi o growbox. Czy do uprawy nie wystarczy jedynie oświetlenie? Konieczne są te wszystkie farby, wentylatory, nawilżacze itp? Nie można po prostu postawić doniczkę na półce, nad nią lampę i od czasu do czasu podlewać, nawozić? :'(
ze spadkiem ilosci i byc moze
jakosci
whisky
ananas (harm red)
Mam jeszcze takie pytanie. Jak to jest z tym zapachem? Rzeczywiscie bedzie mi pachniało całe mieszkanie? Da sie temu zapobiec w jakimś tam stopniu?
a12b34 pisze:Moja pierwsza uprawa wyglądała tak, ze zamontowałem do szafki w biurku oświetlenie (2zarowki energooszczędne ), wsadzilem tam planta White widow auto i po 9 tygodniach mialem okolo 15g palenia . Wiec jak nie masz możliwości na pozadna uprawę mysle , ze warto spróbować. U mnie wentylator odpadał, bo strasznie głośno pracowal a mimo to jakos dociaglem go ścinki
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.