z góry przepraszam za prawdopodobnie kretyńskie pytanie, ale na pewno wiecie, że ilość wiedzy o uprawie jest ogromna i na początku ciężko się połapać.
Pytanie brzmi: Czy naprawdę do uprawy jest potrzebne laboratorium? Chodzi mi o growbox. Czy do uprawy nie wystarczy jedynie oświetlenie? Konieczne są te wszystkie farby, wentylatory, nawilżacze itp? Nie można po prostu postawić doniczkę na półce, nad nią lampę i od czasu do czasu podlewać, nawozić? :'(
ze spadkiem ilosci i byc moze
jakosci
whisky
ananas (harm red)
Mam jeszcze takie pytanie. Jak to jest z tym zapachem? Rzeczywiscie bedzie mi pachniało całe mieszkanie? Da sie temu zapobiec w jakimś tam stopniu?
a12b34 pisze:Moja pierwsza uprawa wyglądała tak, ze zamontowałem do szafki w biurku oświetlenie (2zarowki energooszczędne ), wsadzilem tam planta White widow auto i po 9 tygodniach mialem okolo 15g palenia . Wiec jak nie masz możliwości na pozadna uprawę mysle , ze warto spróbować. U mnie wentylator odpadał, bo strasznie głośno pracowal a mimo to jakos dociaglem go ścinki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.