Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
MDMP
Nieprzeczytany post autor: mr_b »
mdmp.gif
1-(1,3-benzodioksol-5-yl)-N,2-dimetylopropano-2-amina
Artykuł 3,4-Methylenedioxy-N-methylphentermine na angielskiej Wikipedii
MDMP w PiHKALU

Ciekawe czy popdpadnie pod analog w uk?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 326 / 33 / 0
Nie jestem pewien w 100% działania prawa analogowego w UK ale technicznie jest to metylowa pochodna MDMA z gr metylową zamiast wodoru na atomie węgla nr 2 w łańcuchu propanowym.

Jutro prawdopodobnie odbiorę próbki i w weekend pojawią się wyniki badań tej substancji. Mam wielką nadzieje że substancja będzie działać godnie, ale wiadomo sort sortowi nie równy i sporo zalezy od tego jak lab przeprowadził syntezę :)
  • 492 / 16 / 25
130 mg na dwóch poczesze, czy lepiej wjebać to samemu? I jaka droga administracji lepsza, oral czy sniff ? I jeszcze jakby ktoś czas działania przybliżył, czy te 6 h faktycznie będzie trzymać ?
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 566 / 30 / 0
Po 75mg ma poczesac? Raczej nie bardzo. Jeśli to ma dawkowanie takie jak MDMA to 130mg na jedną osobę oral. Jeśli w grę wchodzi serotonina to tylko oral.
rchiro the best
  • 127 / 11 / 0
Re: MDMP
Nieprzeczytany post autor: Clark »
drpepper pisze:
Jeśli w grę wchodzi serotonina to tylko oral.
Zgadzam się w 100%, inna droga podania to głównie strata materiału. Chyba że większość idzie oral, a mała dawka na rozruch w nos np.

Bajdełej, czekam na wypowiedzi testerów, ma któryś coś do powiedzenia, jakieś dobre niusy?
  • 326 / 33 / 0
Prawdopodobnie rownież dzisiaj stestuje. Po próbie alergicznej pojdzie 150mg oralnie (chociaz nie jestem pewien czy rozkładać w czasie czy nie, jako że to nowy związek)
  • 127 / 11 / 0
Ja bym się nie bawił z rozkładaniem. Jeśli ma pokazać ta substancja swoją moc i potencjał to lepiej żeby na pełnej kurwie się to objawiło. Bo rozkładanie dawek może osłabić jej profil działania, a wtedy łatwo o błędną opinie na jej temat.
  • 326 / 33 / 0
Zbadałem 80mg by nie ryzykować iż to bedzie za mocne. Smyralo serotoninę i zamuliło,jednak dawka była zbyt mała, a działanie bardzo subtelne/słabe. Jak spadnie tolerka to zjem pozostała część sampla 140mg.
IMO raczej i tak niewypał.
  • 127 / 11 / 0
A jak u Ciebie z tolerancją? Mogło to mieć wpływ na to?
  • 539 / 35 / 0
Jeżeli przy takich dawkach was ledwo smyra to jest jeszcze szansa, że będzie działało od 200+, ale uważać z takimi dawkami przy nowych substancjach
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.