Co do drugiej opcji to nie wiadomo dokładnie jak to się będzie przechowywało w alkoholu, czy nie straci swoich właściwości albo nie nabierze nowych nieznanych :lol: To dosyć nieprzewidywalna substancja.
Aha, o wagach jest tutaj wątek: wagi-t23815.html
Może metodą pół na pół na pół na pół
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Najlepiej zrobić roztwór i odmierzać, prosta sprawa.
Z tym kryształkiem cukru to niezły ubaw miałem :D
Poza tym jak pamiętam 3,4-CTMP to gruda wielkości kryształku cukru domowego byłaby niezłym bad tripem. Ja wrzucałem dużo mniejsze dawki i to jeszcze specjalnie w nos, żeby szybciej weszło. Wciągasz mini-mini kreseczkę, naprawdę mini, jak po godzinie-dwóch jest słabo to poprawiasz.
No dobra a jak opiszesz tą mini mini kreseczke? np szerokość zapałki długość 1cm?
Może opiszcie dla porównania jak wygląda 10mg 3,4 CTMP z wagi której używacie? Nie po to żeby sugerować się opisem zamiast wagi tylko teoretycznie i z ciekawości. Substancja niby ta sama (tzn nazwa bo co naprawde mamy i ile tego w tym jest?:D ) higroskopijność typ wagi itp zostawmy w spokoju. Ja ostatnio zdziwiłem się kreską po skruszeniu 50mg pewnego kryształu z (chyba) dokładnej wagi ciekawe jak by to wyglądało gdyby to było 3,4 ctmp? też objetosc ok dwie zapałki = 50mg?
Na pewno jest żenione (1g- 60zł), tylko pytanie jak bardzo ?
Nie długo skończy mi się IPH, które bardzo sobie cenię, choć brak w nim noradrenaliny.
Myślę że połączenie obu substancji będzie strzałem w dziesiątkę, i pozwoli ograniczyć dorzutki do minimum.
źródła - surv
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.