Co do drugiej opcji to nie wiadomo dokładnie jak to się będzie przechowywało w alkoholu, czy nie straci swoich właściwości albo nie nabierze nowych nieznanych :lol: To dosyć nieprzewidywalna substancja.
Aha, o wagach jest tutaj wątek: wagi-t23815.html
Może metodą pół na pół na pół na pół
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Najlepiej zrobić roztwór i odmierzać, prosta sprawa.
Z tym kryształkiem cukru to niezły ubaw miałem :D
Poza tym jak pamiętam 3,4-CTMP to gruda wielkości kryształku cukru domowego byłaby niezłym bad tripem. Ja wrzucałem dużo mniejsze dawki i to jeszcze specjalnie w nos, żeby szybciej weszło. Wciągasz mini-mini kreseczkę, naprawdę mini, jak po godzinie-dwóch jest słabo to poprawiasz.
No dobra a jak opiszesz tą mini mini kreseczke? np szerokość zapałki długość 1cm?
Może opiszcie dla porównania jak wygląda 10mg 3,4 CTMP z wagi której używacie? Nie po to żeby sugerować się opisem zamiast wagi tylko teoretycznie i z ciekawości. Substancja niby ta sama (tzn nazwa bo co naprawde mamy i ile tego w tym jest?:D ) higroskopijność typ wagi itp zostawmy w spokoju. Ja ostatnio zdziwiłem się kreską po skruszeniu 50mg pewnego kryształu z (chyba) dokładnej wagi ciekawe jak by to wyglądało gdyby to było 3,4 ctmp? też objetosc ok dwie zapałki = 50mg?
Na pewno jest żenione (1g- 60zł), tylko pytanie jak bardzo ?
Nie długo skończy mi się IPH, które bardzo sobie cenię, choć brak w nim noradrenaliny.
Myślę że połączenie obu substancji będzie strzałem w dziesiątkę, i pozwoli ograniczyć dorzutki do minimum.
źródła - surv
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.