Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 242 / 13 / 0
Douel Egbers Black jakkolwiek się to pisze najlepsza kawa na rynku obecnie. Ja np. jak chcę się pobudzić piję syfozę typu neska, ale dla relaksu tylko ta jedyna. W kawiarce miodzik
  • 4 / / 0
Douwe Egberts - arabica czyli sypana jak kto woli
  • 35 / / 0
Nescafe intensimo (czy jakość tak) 3 łyżeczki i jest moc :D
Uwaga! Użytkownik Muszkieter23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 8 / 0
cattlepike pisze:
WAT?!

Ja właśnie odebrałem z paczkomatu paczuszkę, cudnie pachnie, jutro test.

Fuzja - D5
Cannabizzz776i99 pisze:
cattlepike pisze:
WAT?!

Ja właśnie odebrałem z paczkomatu paczuszkę, cudnie pachnie, jutro test.
[ external image ]
  • 4 / / 0
Ja właśnie odebrałem z paczkomatu paczuszkę, cudnie pachnie, jutro test.[/quote]
[ external image ][/quote]

Nice.. skad zamawiasz?
  • 319 / 8 / 0
Coffeedesk.pl najczęściej
  • 50 / 4 / 0
Hausbrandt w ziarnach, do młynka i rewelacja zalewana i do ekspresu.
  • 441 / 21 / 0
Polecam waniliową z internetowego sklepu FM GROUP zaparzoną w imbryku :) Bardzo dobry smak i aromat tylko cena jak dla burżuazji :<
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 153 / 41 / 0
Ostatnio numer jeden u mnie to Lavazza ale w sumie może i też być na co dzień Jacobs Kronung. Byle arabica mocno nie spalona ale nigdy nie tchibo obojetnie czy robusta czy arabica bo mi totalnie mi nie podchodzą kawy z tej firmy.
  • 1513 / 27 / 0
Obecnie z racji ilości pitych kaw i lenistwa rozpuszczalna. Douwe Egberts "espresso" jest bardzo dobra poza tym ma świetne słoiczki (na herbaty np albo curring :P), wersja aromatyzowana "hazelnut" jest zajebista.

Całkiem nieźle wchodzą mi rozpuszczalne typu "barrista" z dodatkiem ziaren.

Jestem też wielkim fanem latte z Costy (z innych sieciówek mi tak nie wchodzi).
mr_b∩ʁbꞁө
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.