Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
Aha- i czy trzeba zrobić jakąś próbę alergiczną?
Co do dawki- chciałbym poczuć fazę ale w granicach euforii, NIE CHCĘ - przynajmniej na 1 raz- żadnych halunów. Czy istnieje dawkowe rozwiązanie, które spełni moje cele i będzie w pełni bezpieczne?
A euforia wynika w sporej mierze z odkrywania tego wlaśnie "innego" świata, porównywalne do dziecka wpuszczonego do centrum handlowego, wszystko jest inne i jakby nowe ;)
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
blazee pisze:Mam pytanie do doświadczonych i rozsądnych grzybiarzy (łysiczki). Jakie S&S polecalibyście na samotną inicjację w grzybowy świat? Nie szukam rozrywki, lecz lepszego poznania i zrozumienia siebie. Chcę, żeby trip był w miarę lajtowy, gdyż mam tendencje do panikowania.
blazee pisze:Czy późna jesień i zima też są warte obejrzenia z innej perspektywy?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.