Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
CAS : 18268-16-1
Oj widze w tym kurewski potencjał , to nie może sie nie udać, jak narazie tego typu zabiegi przy stimsach sprawowały sie doskonale np bufedron/NEB i Heksedron/HEX-EN
Czemu wołgle nikt jeszcze tego nie zsyntezował i wjebał na rynek? Licze na to ,że okaże sie podobnie jak te powyżej przytoczone ketony. pentedron już był zajebisty a jak se pomyśle co z tego może wyjśc to ło ja pierdole
Pider pisze:Macie jakieś informacje na temat dawkowania? Pierwsze slysze o tym zwiazku, na razie jest 4-metylo pentedron i jest chujowy wiec tutaj tez bym nie spodziewal sie jakichs cudow :)
Potwierdza się tu reguła ze etylowe są mocniejsze od metylowych.
Neb był mocniejszy od bufedronu.
Hexen był mocniejszy od hexedronu.
Nep jest mocniejszy od penty.
W porównaniu z pentą jest bardziej aktywny i ten charakterystyczny ketonowy wjazd jest mocniejszy. Jest też chyba bardziej socjalny i coś jakby wjeżdżało na serotonine.
Dziwne czemu wcześniej nikt tego nie puścił dużo na rynek. Sądzę, że się przyjmie podobnie jak penty, pvp lub teraz hexen.
#mops
Tak. U mnie henio nie robił żadnych większych negatywów, a to tak. Ale na mnie penta źle działała. Nie rozumiem jej fenomenu.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.