Przez jakieś 5-10min lekka senność.
22:20 koniec działania.
Stwierdzam, iż gówno.
#mops
Jutro pójdzie 300mg. Zamówiłam 5g, więc trzeba spożytkować. A nóż za którymś razem trzepnie.
#mops
belejaki pisze:Dla Ciebie ale tylko dla Ciebie bo nowicjat się przekręci sprawdź vapo & IV ew wapo i sniff.
Jak to pisał Murti Bing.
5g? Sporo się musialaś na to wykosztować.
I powiedz, czy twoje U wygląda tak jak to moje co wstawiałem fotke tutaj w temacie?
#mops
Modyfikowany Bigos pisze:To wcale takie mocne kurwa i zajebiste nie jest wiec sie nie dziwie ze jej nie kleplo , wez zrob kombo w postaci 300mg IV i ze 100-150mg hot railsemmoże wtedy cus lepij bydzie?
Myślę nad jutrzejszym miksem:
300mg U + 20mg fnt + 5mg alpry.
Może uda się zasnąć chociaż.
belejaki pisze:Ale to U wyjątkowo mi przypasiło zdecydowanie ciekawsze od a-f, fu-f.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
#mops
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.