nabrało objętości wtedy i zrobił się taki puder/puch
sniff 200mg coś tam nie najgorzej porobił
potem 300mg i oczy się kleiły
najbardziej charakterystyczne było napływanie falami
pierwszy raz się z tym spotkałem
do mefki to nie ma podjazdu może do 3mmc
peace
Dejta se spokój z tym Mexedronem... chyba ze chinczyki sie wezmą za produkcje bo z tego co z jednym gadałem to nawet nie słyszał o Mexedronie czyli pewno poki co jakis lab z EU bawił sie w syntezę abo poprostu mamy doczynienia z kolejnem wielkimmjak chuj oszustwem pedauf z UK i wyhajpowaniem na maxa kolejnej nieudanej spierdoliny ze stajni analogów mefedronu... choć przyznam ze te posty ktorre wspominały o zapachu Metyloaminy wydostającej sie z sortow Mexedronu wzbudziły we mnie spore nadzieje... anyłej nie ma co już liczyć na cokolwiek fajnego z bjeda-ketonów no może jeszcze to MDPHP mozesie okazać zacne.
Trzeba czekać na ere Aminorex`ów :wub:
test
p.o 250 mg
sniff - poprawiona 100 mg
Zobczymy czy to placebo czy jednak poczuje cokolwiek - w tkazdym razie dam znac, gdyz cena odtstrasza w kazdym razie.
ps. nie wietrzylem, 2 porcje tak zamierzam zrobic.
Andrzej88 pisze:Przyjete sniffem ok 150 mg mexa sprzedawanego jako 4mmeoc przez ryneczek i kompletnie nic. Kompletnie. Nawet nie posmyralo jak 4mmc-ome. Do tego ome chociaz pachnialo i splyw smakowal jak mef, a tu jakis taki slodkawo mietowy smak. Nie kupujcie tego, calkowita strata kasy.
Zerowa tolerka, nic nie brałem od ponad roku.
Kreska 60-80 mg, wejście po około 10 minutach, mocno dopaminowe, może trochę przypominać mefedron, ale nie ma tego zalewu przyjemności. Potem schizy, mocne schizy. Reszte wywaliłem do kibla. Działało jakieś 4-5 godzin. Następnego dnia lekka deprecha. Ogólnie nie było za ciekawie, gdyby działało tylko na dopaminę, to byłoby spoko, ale dodatkowa mieszanka serotoniny i noradrenaliny była zbyt schizogenna.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.